Alanya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İlçe Yönetim Kurulu Turizm Komisyonu sorumlusu Hüseyin Sedef bir basın açıklaması yaptılar. İki isim gündeme dair önemli gelişmeleri değerlendirdiler.

Basın açıklamasında ilk sözü İlçe Başkanı Coşkun Karadağ aldı. Karadağ, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet ederek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti:

“129 milyar nerede diye soruyoruz. Tüm CHP’liler ve tüm sağduyulu vatandaşlar tarafından. 128 milyar kaybolmadı, şuraya gitti buraya gitti diye açıklamalar yapılıyor. 128 milyar gibi bir para kaybolmaz. 1 kuruş gibi düşmez, mutlaka yerini bulmuştur ama nasıl buldu. Tüm Türkiye’nin beklediği cevap bu. Özellikle tüm Türkiye’de bu 128 milyar pankartlarının kaldırılması, hatta 128 milyar rakamını çağrıştıracak bir konuya girilmemesi ve bunun suç teşkil edilmesi de çok garip bir olay.

Yücel’den Ülkü Ocakları’na Ziyaret Yücel’den Ülkü Ocakları’na Ziyaret

Eğer 128 Milyar Türkiye’de yaşayan insanlara bölüştürülürse her TC vatandaşına 12 bin Lira gibi bir para dağıtılıyordu. Bu da çok büyük bir rakam ve çok önemli bir rakam. Covid olunca ülke fakir ama Merkez Bankası rezervleri nerde diye bakınca yanlış. Bu soruyu sormak o yüzden hakkımızdır diye düşünüyorum.

Yine Avrupa’ya gidip dönmeyen birçok vatanda söz konusu ve bunun belediye kanalı ile yapılması daha da vahim bir konu. Şunu gösterir ki ülkemizde artık insanlar sağlıklı ve rahat bir şekilde yaşamayı değil, Avrupa’ya irtica etmeye çalışmaya başlamaları ülkemizde önceki gelişmeleri hatırlatmaktadır. Bu doğru değildir. Biz ülkemizi seviyoruz, burada ülkemizde mücadele edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesinin de üzerine çıkarmak için elimizden gelen mücadelemizi edeceğiz. Ülkemiz dünyadaki pek çok ülkeden her konuda zengin bir yapıya sahip. “