Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den gelecek nesillerin entelektüel seviyesi yüksek, farkında yetişkinler olabilmesine katkı sağlayacak şekilde ve vizyoner bir bakış açısı ile Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi’nin çatısını oluşturan Alanya Belediyesi Ebeveyn ve Çocuk Atölyesi ailelerle buluşmaya hazır.

Başkan Yücel’in 2019 yılında seçim vaatleri arasında yer alan 82 projeden birisi daha hayata geçiriliyor. Alanya Belediye Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi, 25 Ekim Çarşamba günü saat 10:00’da yapılacak açılış töreniyle kapılarını çocuklara açıyor. Restorasyonu gerçekleştirilen ve 2 ödüle layık görülen Ağaoğlu Hacı Mehmet Konağı’nda yer alacak bu proje, geleneksel bir yapı, yenilikçi bir yaklaşım ile çocuklara hizmet verecek.
Fotoğraf açıklaması yok.

BAŞKAN YÜCEL’DEN CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINDA ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Butik bir konsepte planlanan Alanya Belediyesi Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi, Başkan Yücel’in 82 proje kitapçığında da yer alırken geçen yıl Alanya Belediyesi tarafından yapılan ‘Bir Fikrim Var’ Proje yarışmasında 1.’lik ödülü alan Çocuk Kütüphanesi fikrinin çatısı altında hayata geçirildi.

Alanya Belediyesi Kreşinde 23 Nisan Coşkusu Alanya Belediyesi Kreşinde 23 Nisan Coşkusu

Her hafta değişen atölye ve etkinlik planlamaları ile anlamlı bir sosyalleşme imkanı sunacak olan Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi’nde Ebeveyn Çocuk Atölyesi de yer alacak. Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından Cumhuriyet in 100. yılında tüm ailelere ve çocuklara armağan ediliyor.


4/15 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA HİZMET VERECEK

Ailelerin 3’üncü mekanı olmayı amaçlayan Alanya Belediyesi Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi Ebeveyn Çocuk Atölyesi, bünyesinde Çocuk Kütüphanesi, Masal Atölyesi, Akıl Oyunları Atölyesi, Sanat Atölyesi, Eğitim Atölyesi, Etkinlik Atölyesi ve Kitap Kafe’yi barındırıyor. Nitelikli ve kazanım odaklı içerik planlaması ile dinamik bir sosyalleşme mekanı olarak hazırlıklarını tamamlayan Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi, her hafta değişen içerik programı ile 4/15 yaş arası çocuklara ve ebeveynlerine hizmet etmek için planlandı.

Bir yazı görseli olabilir
YÜCEL: “TÜM ÇOCUKLARIMIZI VE EBEVEYNLERİNİ AÇILIŞIMIZA DAVET EDİYORUM”

Çalışmaları ile Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak inancı, tarihi, kültürü, ailesi, milleti ve bütün insanlığa karşı görevlerini bilen bir neslin yetişmesine katkı sağlamaya devam ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya Belediyesi olarak geleneksel yapıya, kültürümüze, tarihimize, dokumuza sadakatle sahip çıkarken yenilikçi yaklaşımlardan ve modern çağın gerekliliklerinden de geri kalmamaya özen gösteriyoruz. Modern bir fert olma yolunda ilerleyen çocuklarımızı ve çocuklarına bilinçli bir şekilde rehberlik etmek isteyen aileleri, birbirinin içine geçen ve birbirini destekleyen bir ilişki içinde, mimari bakımdan geleneksel, içerik bakımından modern yaklaşımın birleştiği bir mekanda buluşturuyoruz. Çarşamba (yarın) saat 10:00’da gerçekleştireceğimiz Çocuk Kütüphanesi ve Masal Evi’mizin açılışına tüm çocuklarımızı ve ebeveynlerini davet ediyorum.” dedi.

Editör: Can KISA