Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, Uşak İl Teşkilatı öncülüğünde hazırlanan yardım tırı ile birlikte Alanya’ya geldi. Yardım kolilerini Alanya Yangın Koordinasyon Merkezi’ne götüren Başkan Bağcı, Alperenlerle birlikte kolileri teslime etti. Başkan Bağcı ve Alperenlerin yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

GÜZELBAĞ’A ZİYARET

Başkan Bağcı yangından etkilenen Güzelbağ ve çevre köyleri ziyaret etti. Yangınzede vatandaşlarla buluşan Başkan Bağcı geçmiş olsun dileklerini iletti. Güzelbağ’da Başkan Bağcı ile öğrenci olan küçük Özlem arasında yaşanan diyalog ise gönüllere dokundu.

Yangından evleri yanan Özlem ve ailesini ziyaret eden Bağcı minik Özlem’le sohbet etti. Dedesinin kendisine aldığı tabletinin yandığını belirten Özlem’e Başkan Bağcı tablet sözü verdi. Bağcı, bu duygusal anları; “Küçük kızımızın adı Özlem. Yangında Özlem kızımıza dedesinin aldığı tableti yanmış. Tıpkı diğer tüm eşyaları gibi. Ama Alperen abileri yarın sabahtan yeni bir tablet alarak kendisine hediye edecekler. Sözünü bizden aldı.” sözleri ile anlattı.

ÜRKMEZER VE YÜCEL İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Erdem’den Cuma Pazarı Esnafına Ziyaret Başkan Erdem’den Cuma Pazarı Esnafına Ziyaret

Cuma Namazı’nı da Güzelbağ’da kılan Başkan Bağcı burada Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindavanlı ile bir araya geldi. Bölgedeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Bağcı Başkan Yücel nezdinde tüm vatnadaşlara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti ve ellerinden gelen tüm yardımı yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Hem Kaymakam Ürkmezer, hem de Başkan Yücel, yardımları için tüm Alperenlere teşekkür ettiler.