Yaralanan Motosiklet Sürücüsünün Yakınları Otomobil Sürücüsüne Saldırdı Yaralanan Motosiklet Sürücüsünün Yakınları Otomobil Sürücüsüne Saldırdı

Alanyaspor Şimşekler Taraftar Grubu üyesi olan ve Alanya Sanayi Sitesi esnaflarından Çınar Lokantası’nın sahibi Murat Çınar’ın oğlu Burak Çınar, dün gece motosiklet ile geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Çınar’ın vefatı sevenlerini üzüntüye boğdu.

Aytemiz Alanyaspor, resmi sosyal medya hesabı üzerinden baş sağlığı mesajı yayımladı;

"Genç taraftarımız Burak Çınar’ın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Şimşekler Taraftar Grubu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı;

“Grup Şimşekler Üyesi Kardeşimiz, Canımız, Ciğerimiz, Herşeyimiz Burak Çınar'ı kaybettik. Hastanede otopsi sonucu defin tarihi belli olacaktır. Başımız Sağ olsun.”

Alanyaspor taraftar grubu liderlerinden Muhittin Düşünce de sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı;

“Alanyaspor taraftarı Burak Çınar kardeşimiz maalesef elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet diler, sevenlerine sabırlar diliyorum. Vay paşam vay bir kere saygıda kusur ettiğini, terbiyesiz bir hareketini görmedim, tertemiz pırıl pırıl delikanlı çok üzüldüm çok.”