Edinilen bilgilere göre olay, Alanya’nın Büyükhasbahçe Mahallesi’nde meydana geldi.

Saat 23.30 civarında Gülsüm Çukur, 2 çocuğu ile birlikte balkonda oturuyorlar. Küçük çocuğun çok fazla ses yaptığını iddia eden karşı komşusu T.Z ve oğulları, Gülsüm Çukur’u sert bir üslupla uyarıyor. Yaşanan tartışma büyüyor ve T.Z., Gülsüm Çukur ve çocuklarına küfür ve hakaret etmeye devam edince, Gülsüm Çukur durumu polise haber veriyor.

Olay yerine gelen emniyet güçleri, Numan Çukur, Gülsüm Çukur, çocukları, ev sahibi Zehra Uyar ve karşı komşuları T.Z ve iki oğlunu; Cumhuriyet Karakoluna götürüyorlar. Burada alınan ifadelerin ardından, karakol önünde T.Z. ve oğulları, Numan Çukur ve ailesini tehdit ediyor.

POMPALI İLE ATEŞ AÇIYORLAR

Emniyet dönüşü yaşanan tartışma ve tehditlerin de ardından Numan Çukur, Gülsüm Çukur, Ev Sahibi Zehra Uyar ve çocukları eve doğru yola çıkıyorlar. Tam evlerine girecekleri sırada karşı komşuları T.Z ve iki oğlu pompalı tüfekle üzerlerine ateş açıyor. Açılan ateş sonrası Gülsüm Çukur’un eline saçmalar isabet ediyor, Numan Çukur kafasına ve göğsüne kurşun isabet ediyor. Ev sahibinin kızı Zehra Uyar’ın da kalçasına saçma isabet ediyor.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri 3 yaralıyı da hastaneye kaldırırken, Numan Çukur ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.