Fraport Tav Antalyaspor’un  2007 doğumlu  altyapı sporcusu Çınar Çelebi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çınar’ın ölümü Antalyaspor camiasında büyük üzüntüye yol açarken genç futbolcunun cenazesinin, ikindi namazına müteakip Meydan Kavağı Türbeli Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Çınar Çelebi'nin hayatını kaybetmesinin ardından Antalyaspor bir taziye mesajı yayımladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Bir süredir tedavi gören altyapı sporcumuz, 2007 doğumlu Çınar Çelebi'nin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum evladımıza Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Alanyaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı Alanyaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Çınar Çelebi için Hasan Subaşı Tesislerimizde 01 Ağustos 2023 Salı günü (bugün) saat 15.00'te bir tören düzenlenecektir. Çınar'ımızın cenazesi, ikindi namazına müteakip Meydan Kavağı Türbeli Mezarlığı'nda defnedilecektir.”

Alanyaspor’dan baş sağlığı mesajı

Corendon Alanyaspor üzücü haberin ardından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Alanyaspor, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

’’Fraport TAV Antalyaspor altyapı oyuncusu Çınar Çelebi'nin vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Çınar Çelebi'ye Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Antalyaspor camiasına başsağlığı dileriz.‘’