Cumhuriyet Eğitim Vakfı (CEV) Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Okulları, Türkiye'nin en iyi takımlarına sporcu transfer etmeye devam ediyor. Ana sınıfından beri ÖHEP'te eğitim gören Alara Su Şen, 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 3 Dünya şampiyonluğu ve 12 Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi şampiyonluğu bulunan ve Türkiye'nin en iyi voleybol altyapısına sahip olan Vakıfbank'a transfer oldu.

YÜCEL VE YILMAZ’A ZİYARET

Transfer olan ve Vakıfbank’ın yolunu tutan Alara Su Şen bugün Alanya’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Alara Su Şen ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Başkan Yücel başarılı sporcunun ziyaretini, “VakıfBank Spor Kulübü’ne transfer olarak göğsümüzü kabartan ÖHEP Okulları öğrencisi Alara Su Şen kızımızı tebrik ediyorum. Milli Takıma kadar yükselerek Alanya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, kendisine başarılarla dolu bir kariyer diliyorum.” şeklinde değerlendirdi.

TFF’den Hakemler İçin Radikal Karar! Kulüplerin Tamamından Onay Alındı TFF’den Hakemler İçin Radikal Karar! Kulüplerin Tamamından Onay Alındı

Alara Su Şen Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ı da ziyaret ederek, kendisine destekleri için teşekkür etti.