Alanya’da Uyuşturucuya Geçit Verilmiyor! 59 Şahıstan 6’sı Tutuklandı Alanya’da Uyuşturucuya Geçit Verilmiyor! 59 Şahıstan 6’sı Tutuklandı

Payallar Mahallesi’nde tarımsal alanda yangın çıktı. Yaklaşık 10 dönüm tarımsal alanın zarar gördüğü bölgeye giden Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, itfaiye ekiplerinin anında müdahale ederek soğutma çalışmalarını gerçekleştirdiği bölge hakkında bilgi vererek, “Payallar mahallemizde Örtüaltı ve açık alanda meyve yetiştiriciliğinin yoğun yapıldığı ayrıca yerleşim yeri içerisinde olan alanda yangın çıkmıştır.

Yangından zarar gören 10 dönüm tarımsal üretim alanı vardır. Yangına  hızlıca müdahale eden itfaiye müdürlüğümüze jandarmamıza mahalle sakinlerimize ve kıymetli muhtarımıza teşekkür ederim.Yangın şu anda kontrol altına alınmış olup,hasar tespit çalışması için  soğutma çalışmaları bittikten sonra  İlçe Tarım müdürlüğünden teknik personellerimiz yerinde inceleme yapıp ve raporlarını tutacaklardır.Bütün üreticilerimize ve hemşerilerimizle tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’’ şeklinde konuştu.