Alanya’nın Keşefli Mahallesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Bir öğretmenin tüfeği ile köpeğini vurduğunu belirten bir kişi Alanya’daki tüm hayvan severleri harekete geçirdi. Sosyal medyada öğretmenin ismi ve fotoğrafları ile haberin paylaşılması büyük yankı uyandırırken, haberi yapan kişinin öğretmenin öz yeğeni olduğu anlaşıldı.

“NE BİR KANIT NE DE BİR GÖRGÜ ŞAHİDİ VAR! HEPSİ YALAN”

Muhtar Gündoğan Hızlı Başladı! Tosmur’un Sorunlarını Tek Tek Çözüyor Muhtar Gündoğan Hızlı Başladı! Tosmur’un Sorunlarını Tek Tek Çözüyor

Çıkan haberleri büyük bir üzüntüyle takip ettiğini belirten öğretmen ve ailesi durumu yargıya taşıdıklarını belirterek Yedi gün Haber’e özel açıklamalar yaptı. Aile, “Bunu bize yapan kendi öz yeğenimiz. Kendisinin köpeği daha öncede çalınmış ve yine bu tarz bir girişimde bulunmuştu ancak köpeği yine biz bulup getirmiştik. Köpek yine kayıp. Biz ailecek eğitim camiasının içindeyiz, hepimiz öğretmeniz. Kesinlikle böyle bir olay yaşanmadı.  Zaten ortada ne görgü tanığı ve ne de bir kanıt. Ailemizden bildiğimiz birisi bize bu iftirayı attı. Olayı yargıya taşıdık. Sosyal medyada bizlere bilip bilmeden çok ağır hakaretler yapılıyor. Konuyu yargıya taşıdık. Sosyal medyada bu iftiraya katılan, hakaret eden herkesi de mahkemeye vereceğiz. Bu olayın iftira olduğunu kanıtlayacağız.” dediler.