Tesislerde yapılan imza töreninde, Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık hazır bulundu. Törende konuşan Hasan Çavuşoğlu, "Türkiye'nin köklü takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nun değerli başkanı ve kulübümüzün de sponsorlarından olan Şahin Kırbıyık ağabeyim burada. Kendisi zor bir görev üstlendi ve Tarsus İdman Yurdu Başkanı oldu. Tabi bu işler kolay değil. Kulüp yönetmek dünyanın en zor işidir. Şahin ağabeyime başarılar diliyorum. Bugün itibariyle Aytemiz Alanyaspor ile Tarsus İdman Yurdu'nun kardeş kulüp protokolünü imzalıyoruz. Alanyaspor yönetimi olarak da Şahin ağabeyimiz ve Tarsus İdman Yurdu'nun yanında olacağız. Elimizden gelen her şeyi onlar için yapacağız" dedi.

Alanyasporlu Futbolcu Milli Takıma Davet Edildi Alanyasporlu Futbolcu Milli Takıma Davet Edildi

Aynı zamanda kulübün sponsorlarından olan Kırbıyık Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı da olan Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık ise Alanyaspor'un, Türkiye'nin ve bölgenin gözde ekiplerinden birisi olduğunu belirterek, "Alanyaspor ile Tarsus İdman Yurdu'nun kardeş takım olmasına vesile olan değerli Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Tarsus İdman Yurdu olarak bizler de ileri ki yıllarda bir Alanyaspor gibi olabilirsek ne mutlu bize" diye konuştu.

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık daha sonra takımımıza antrenman öncesi tatlı ikram ederek yarın oynanacak Fenerbahçe maçında başarılar diledi.