Tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen sevilen yarışma Survivor’da finale sayılı günler kala tansiyon giderek artıyor. Ünlüler takımında yarışan ve son zamanların gerek başarısı gerekse özel hayatıyla en çok konuşulan isimlerinden olan İsmail Balaban’ın yarışma mücadelesini kardeşi Turan Balaban değerlendirdi. Balaban, er meydanlarının yıldızlarından olan ikizi İsmail Balaban’ın finale güzel bir şekilde ilerlediğini belirterek, “Yarışmanın içinde bazı olaylar gelişebiliyor. Tartışmalar olabiliyor. Bunlar aslında açlığın verdiği de sonuçlar. Yarışmacılar aç ve psikolojik de bir savaş var. Herkes birinci olmak istiyor. Tabi tüm bu faktörler de gerginliğe neden oluyor. Ancak her şeye rağmen güzel bir şekilde ilerlediğini düşünüyorum” dedi. 

“BARDAĞI TAŞIRDILAR”

Soner Kolcuoğlu Nişanlandı Soner Kolcuoğlu Nişanlandı

Başpehlivan İsmail Balaban’ın yarışmada tüm olumsuzluklara rağmen sakinliğini koruduğunu söyleyen Turan Balaban, “İsmail yarışmanın başlarında çok sakindi. Yarışmanın nabzı yükseldikçe farklı olaylar yaşanmaya başladı. İsmail’in üstüne gelmeye başladılar. Bir noktadan sonra bardağı taşırdılar.  O yüzden gergin anlar yaşanabiliyor. Ama onun dışında İsmail sabırlı bir insandır. Her şeye rağmen İsmail efendiliğini koruyor” şeklinde konuştu.

“UYUMADIĞIM GECELER OLUYOR”

Ailesi olarak başarılı sporcuyu izlerken zorlandıklarını belirten Turan Balaban, “İsmail er meydanlarında güreşirken dışarıdan izlerken çok zorlanıyordum. Burası çok daha farklı bir yer. Yarışmada sürekli heyecan dorukta. Bazen nabzım çok yükseliyor. Uyumadığım geceler oluyor. Bizde burada onunla birlikte sinir ve stresi yaşıyoruz. Antalya başta olmak üzere İsmail yağlı güreşte başpehlivanlığıyla tüm Türkiye’de nam yapmış bir sporcu. Antalyalı hemşerilerimiz sonuna kadar bizi destekliyor. İnşallah Antalya’ya şampiyonluğu getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatma Arslan (Lider Gazete)