• DOLAR 32,33 %0.24
  • EURO 35,09 %-0.13
  • ALTIN 2.299,82 %0.98
  • BİST100 9.019 %2.41
  • BITCOIN 70.675 %0.51
  • ETHERIUM 3.582 %-0.5
19°

Gazipaşa gazete Haberleri

gazipaşa gazete haberleri ve güncel gazipaşa gazete gelişmeleri, gazipaşa gazete ile ilgili tüm video, gazipaşa gazete fotoğrafları ve gazipaşa gazete haberleri 7 gün 24 saat haber sitemizde


GÜNDEM

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da Yiğit ailesinin 12 yıllık içme suyu hasretini sona erdirdi. Şevki Yiğit, “Ailemle birlikte yıllarca su yokluğu...

GÜNDEM

Gazipaşa Belediyesi’nde yaşanan dayak skandalının ardından, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mustafa Yılmaz hakkında belediye yetkilileri soruşturma açarken, belediye çalışanlar...

EKONOMİ

Gazipaşa Belediyesi ve Gazipaşa Kadın Girişimi Kooperatifi işbirliğiyle açılan Kadın Üreticiler Pazarı tekrar kuruluyor.

ASAYİŞ

Bugün sabah saatlerinde uzun süredir kanser tedavisi gören 83 yaşındaki Ali Ö. evinin alt katındaki direğe asılı halde ölü bulundu.

GÜNDEM

Gazipaşa’da tam kapanma döneminde sokak hayvanları yalnız bırakılmadı. Gazipaşa Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarına mama ve su temin etmeye devam ediyor.

GÜNDEM

Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker görevden alınırken yerine Serkan Özkurt atandı.

GÜNDEM

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda sırası geldiği için koronavirüs aşısı oldu.

GÜNDEM

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan Belediye İş Merkezi ile Büyükballı İş Merkezi arasındaki cadde yenileme projesi tamamlandı.

GÜNDEM

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından iş hanı yanına yapılması planlanan cadde yenileme projesinin çalışmaları başlatıldı.