‘‘ Siz çocuklarımızın daha güzel bir geleceğe sahip olması için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz. ’’
Çocukları sevgiyle karşılayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, herkesi selamladıktan sonra, çocuklarla sohbet etti. Keyifli sohbette Başkan Yılmaz çocuklara ‘‘ Sevgili çocuklar sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler de sizler gibi okullarda okuduk. Farklı görevlerde bulunduk. Şimdi de siz çocuklarımızın daha güzel bir geleceğe sahip olması için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Derslerimizi düzenli çalışmayı ve kitap okumayı asla ihmal etmeyelim. Ülkemizi daha güzel yerlere getirecek olan sizlersiniz. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Geldiğiniz için size çok teşekkür ederim. ’’ dedi.

Başkan Özçelik Corendon Vizyon Toplantısına Katıldı Başkan Özçelik Corendon Vizyon Toplantısına Katıldı

‘‘ Okulumuzda uygulamalı eğitimi çok önemsiyoruz. ’’
Kahyalar Asarcık İlkokulu Müdürü Hakan Marmara ‘‘ Okulumuzda uygulamalı eğitimi çok önemsiyoruz. Salgın hastalık nedeniyle çocuklarımız uzun zamandır düzenli olarak okula gelemiyorlardı.  Hayat Bilgisi dersi yerel yönetim birimleri konusunu okul ortamında işledikten sonra bir de çocuklar uygulamalı olarak görsün, öğrensin istedik. Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, her zamanki nazikliğiyle bizleri karşıladı. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve yönetimine çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Keyifli sohbetin ardından 3/A Sınıfı öğrencileri kendi el emekleriyle tasarladıkları Atatürk silüetli resim çalışmasını Başkan Yılmaz’a hediye ettiler. Ardından Başkan Yılmaz, Atatürk sevgisini çocuklara aşılayan velilere, öğretmenlere ve bu güzel hediye için öğrencilere teşekkür etti.