Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yerelden kalkınma vizyonu ve sosyal belediyecilik anlayışı ile üreticinin ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’da birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın bir örneğini daha hayata geçirerek, hem çiftçinin hem vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Elmalı'da çiftçilerin elinde kalan elmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından ederinden satın alınarak halka dağıtılıyor.

Alanya’nın Kadınlarından Başkan Yücel’in Yeni Projelerine Tam Not Alanya’nın Kadınlarından Başkan Yücel’in Yeni Projelerine Tam Not

VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILDI

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Kepez’de yapılan ilk dağıtımın ardından diğer ilçelerde de dağıtım başladı. Alanya merkez, Demirtaş, Mahmutlar, Kestel, Konaklı ve Avsallar Mahallelerinde kurulan 11 ayrı stantta vatandaşlara poşetlerde toplam 6.5 ton elma dağıtımı gerçekleştirdi. Üçer kiloluk poşetlerle gerçekleştirilen elma dağıtımına halk büyük ilgi gösterdi. Böylece paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’da hem üreticiye hem de vatandaşa destek sağlandı.