Kızılay Alanya Şubesi Kadın Kadın Kolları’nın başarılı Başkanı Hanife Özen flaş bir kararla görevini bırakmıştı. Kızılay tarafından yapılan açıklamada Hanife Özen’in görevi kendisi bıraktığı söylense de, Hanife Özen’in yakınları baskı yapılan Özen’in zorla görevden el çektirildiği söylenmişti.

1 GÜNDE GELEN İSTİFA

Flaş istifa üzerine göreve Başkan Yardımcısı Hasan Basri Savaş’ın eşi Hatice Savaş göreve getirilmişti. Bu atama üzerine gönüllü pek çok isim görevi bırakacağını açıklamış ve adeta kaos ortamı oluşmuştu. Hatice Savaş yalnızca bir günlük başkanlık macerasına yapılan sert eleştiriler sonrası istifa ederek son vermişti.

SULAR DURULDU

Yaşanan gelişmeler sonrası Kızılay Alanya Şubesi, dün yaptığı açıklama ile Kadın Kolları Başkanlığı’na Selbinaz Dere Bağışlar’ı atadı. Alanya Kızılay’ın kurucular kurulu üyesi olan ve şube yönetiminde de yaklaşık 2 yıldır faaliyetlere gönüllü olarak perde arkasından destek olan Bağışlar’ın göreve gelmesi ile adeta sular duruldu. Herkesin sevdiği ve hemfikir olduğu bir isim olan Bağışlar’ın yönetiminde de; Nurcan Akbaba, Seçil Koç, Gül Sağlam, Hafize Vahapoğlu, Merve Çetin ve Selma Sezer yer aldı.

Başkan Özçelik Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısına Katıldı Başkan Özçelik Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısına Katıldı