23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun, “Çocuklarımızı bu anlamlı günde sevindirmek için bir organizasyon düzenledik. Korona virüs nedeniyle coşku ile kutlayamadığımız 23 Nisan'da, çocuklarımızı mutlu etmenin sevincini yaşıyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101.’inci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, milletimizin en değerli varlığı, yarınlarımız tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları’nın armağanlarını alan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kendilerini unutmayan AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatına teşekkür etti.

Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek Vali Şahin Açıkladı! 2 Milyona Yakın Vatandaş Sandığa Gidecek