Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve yönetimini ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Ramazan ayı, pandemi kısıtlamaları derken ziyaretlerinin geciktiğini dile getiren Başkan Tütüncü, “Yeni Aksu yönetimimize başarılar diliyoruz. Başkanımız, teşkilatımızın içinden gelmiş bir dostumuz ve arkadaşımız.” diye konuştu. Tütüncü, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimlerine de görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti hizmetleri önceleyen bir parti

AK Parti il gençlik kolları başkanlığı yaptığı süreçte, ilçe gençlik kolları teşkilatının kurulması için Aksu ilçesini de sık sık ziyaret ettiğini dile getirdi. O dönemde kurulan, 20 yıllık dostlukları devam ettirdiklerini belirten Tütüncü, “Bu süreçte şehrimize birçok hizmetleri birlikte beraberce yapabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti hizmetleri önceleyen insanımızın huzur ve mutluluğunun temini için yeni eserler üreten, her yeri günü bu anlamda taze bir başlangıç kabul eden bir parti.  Bizim farkımız da zaten burada… Bizden önce yapılmış eserleri bir tarafa koyduğumuzda bizim ülkemize, milletimize ve şehrimize kazandırdığımız eserlere baktığımızda Cumhuriyet tarihinin çok fevkinde eserleri son 20 yıl içerisinde birlikte beraberce yapmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet kervanı yürümeye devam ediyor. “diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, teşkilat güçlü olursa partinin çatısı altındaki herkesin de güçlü olacağını da sözlerine ekledi. 

Milletimize hizmet ediyoruz

“Siyaset arenası hizmet üretenlerle, laf üretenlerin arenasıdır” diyen Tütüncü, “Laf üretenlerin ellerinde kirli iftiralar, onların çantalarında, torbalarında gizli hesapları vardır. Millet için hizmet üretenlerin çantasında milleti için projeler, o projeleri hayata geçirmek için kalplerinde heyecanları vardır. Gönüllerinde memleket sevdaları vardır. Milletimizin, memleketimizin her başarısı karşısında sevinçle iftihar edenlerdir. Bizler böyle bir ekibiz. Antalya’ya yaptığımız hizmetler, Türkiye’ye yaptığımız hizmetlerin hepsi ortada.“ dedi.

Soğuk Neden Eklem Ağrısına Neden Olur? Soğuk Neden Eklem Ağrısına Neden Olur?

Hastanede yapar, insansız hava aracıda yapar

AK Parti’nin hizmeti en iyi şekilde yapan bir parti olduğunu bugün herkesin bildiğini belirten Tütüncü, “Hastanede yapar, okulda yapar, insansız hava aracıda yapar.“ diye konuştu. Siyasetin sermayesinin insan olduğunu da hatırlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, siyasetin sokakta yapıldığını ve sokaktaki insanın kanaatinin çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’de, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.