9 Ekim Koç burcu yorumu

Duygusal çöküntüler başarısızlıklardan ya da doyumsuzluklardan kaynaklanıyor olabilir. Sizleri başarılı olmak besleyen bir güçtür. Bugün başarınızı ne yönde kazanmak istediğinize karar vermelisiniz.

9 Ekim Boğa burcu yorumu

İş hayatınızda hedeflerinizi gözden geçireceğiniz ve bunun sonucunda bazı değişikliklere gideceğiniz bir gün olabilir. Pratikliğinizi kullanmak için doğru zaman.

9 Ekim İkizler burcu yorum

Bir bekleyiş içindeyseniz bugün bununla ilgili bir sonuç alabilirsiniz. Geçmişte sizi üzen bir olayın tekrar gündeme gelmesi sizi rahatsız edebilir. Bu noktada profesyonel olmalısınız.

9 Ekim Yengeç burcu yorum

Sevgiye özlem duyuyor ve bununla ilgili nasıl bir yol belirleyeceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi kariyer hayatınıza yoğunlaştırmış bazı şeyleri görmezden gelme gayreti gösteriyorsunuz.

9 Ekim Aslan burcu yorumu

İş hayatınızda bazı yeniliklere gidebilir ve böylece önemli bir değişim süreci yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri yıpratmamalısınız.

9 Ekim Başak burcu yorumu

Kafanızın içinde sürekli taktığınız bir konu için bugün harekete geçmek ve bunu çözmek isteyebilirsiniz. Önlem almak iyidir fakat kuruntu yapacak düzeye getirmemeye özen göstermelisiniz. Aşırı kaygı her zaman sizlere hata yaptırır.

9 Ekim Terazi burcu yorumu

İçinizde bir yeteneğinizi ortaya koyma duygusu yeşeriyor olabilir. Ya da bunu fark etmek için bugün bir yeteneğinizi ortaya sunabilirsiniz.

9 Ekim Akrep burcu yorumu

Evinizle ya da iş yerinizle ilgili fiziksel bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Hayatınız içinde bazı özel konularda motivasyonunuzu kaybettiğinizi düşünerek yeni bir düzen kurma fikri içindesiniz.

9 Ekim Yay burcu yorumu

İletişimde yoğunluğun arttığı ve beklenmedik karşılaşmaların önünüze geldiği bir gün olabilir. Geçmiş bir probleminizi bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Kardeşlerinizin ya da akrabalarınızın söylemleri sizde gergin yaratabilir.

9 Ekim Oğlak burcu yorumu  Maddi harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve tercihen bir ödeme planına sadık kalmalısınız. Gözlem yeteneğiniz sayesinde bazı fırsatları yakalayabilirsiniz, bu konuda gözlerinizi dört açın

9 Ekim Kova burcu yorumu

Hedeflediğiniz yönde ilerlerken ailevi problemler sizi meşgul ediyor olabilir. İnsanla uğraşmaktan iş yapamıyor olabilirsiniz. Yine de bazı şeyleri görmezden gelmek bugün için iyi bir fikir gibi görülmektedir.

9 Ekim Balık burcu yorumu

Yaşayabileceğiniz olası fikir çatışmaları sebebiyle kırıcı sözler sarf etmemelisiniz. Olaylara daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşırsanız anlayış göstermeniz ve kabul etmeniz kolaylaşacaktır. Bunu hep ben mi yapmak zorundayım diye kendinizi manipüle etmeyin.