Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Koç; bugün Venüs burcunda hareket etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde dış görünümüne daha fazla özen gösterebilir, ilişkilerde kontrolü ele alabilirsin. Ailevi değerlerini sorgulayabilir, tepkilerden dolayı gerginlik içinde olabilirsin. İş ve sosyal sorumlulukların getirdiği baskı hissettiklerini ifade etmene engel olabilir.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Boğa; yönetici gezegenin Venüs’ ün burç değiştirmesiyle hayatına gizli ya da kontrol edemediğin ilişkiler girebilir. Maddi konularda çekimser kalabilirsin. Bugün yakın çevrenle aranda duygusal gerilim yaşanabilir. Gerek sanal gerekse yüz yüze iletişimde yaşanan sorunlardan dolayı daha gerçekçi değerlendirmeler yapabilirsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili İkizler; önümüzdeki günlerde sosyal çevrende hareketlilik olabilir, hayatına yeni ilişkiler girebilir. Finansal alandaki kaygılarını gidermek için ailenin, yakın çevrenin desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Ancak alacak ve ödemelerle ilgili gelişmeler gün içinde gerilim hissetmene neden olabilir.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yengeç; gün içinde karşındakilerin engellemesi ve baskısı duygusal gerilimin artmasına neden olabilir. Karşındakileri engel gibi görebilir, sorumlulukların sana yüklendiğini düşünebilirsin. Fakat Venüs’ ün burç değiştirmesiyle hem kariyerinde hem de sosyal hayatında olumlu gelişmeler olabilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Aslan; bugün kendini ve duygularını ifade etmekte zorlanabilir, yaşamın getirdiği sorumlulukları tek başına yüklenmek zorunda olduğunu hissederek yalnız kalabilirsin. Ancak aynı zamanda Venüs’ ün burç değiştirmesiyle yakın çevre veya sosyal medya ilişkilerinin canlandığı bir döneme girmiş olabilirsin.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Başak; gelecekle ilgili kaygılar içinde olabilir, sevdiklerine karşı hissettiğin sorumluluklardan dolayı duygularını baskı altına alabilirsin. Bugün başladığın işlerde bazı engellerle karşılaşabilirsin. Ancak önümüzdeki günlerde finansal konular ve ortak olduğun gelirlerde şansın artabilir.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Terazi; yönetici gezegenin Venüs’ ün karşıt burcuna geçmesiyle birlikte karşındakilerden yana şansın artabilir. Hem sosyal hem de romantik ilişkilerde fırsatlar yakalayabilirsin. Ancak bugün sana duygusal yük getiren gelişmeler yaşayabilirsin. Maddi konularda daha gerçekçi olman gerekebilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Akrep; bugün sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olmalısın. Kendini doğru ifade edemediğin ya da yanlış zamanda yanlış sözleri kullandığın için yakın çevrenle gerginlikler yaşayabilirsin. Temkinli ve hesaplı konuşmaya dikkat etmelisin. Akraba ilişkilerinin canlanacağı bir döneme giriyorsun.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yay; Venüs’ ün burç değiştirmesiyle romantik ilişkilerde gelişmeler yaşanacağı ve hayattan daha fazla keyif alacağın bir sürece giriyorsun. Ancak bugün parayla ilgili sıkıntılar devam ediyor. Ailenin ve kendinin ihtiyaçlarını karşılamak üstünde baskıya ve bütçenin daralmasına yol açabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Oğlak; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve iş birliklerinde seni yoran ve sorumluluk altına gireceğin gelişmeler yaşanabilir. Karşındaki kişilerin talepkâr tavırları gerilimi yükseltebilir. Senin baskıcı bir tutum sergilemene neden olabilir. Önümüzdeki günlerde ev tadilatına girişebilir ya da sende kalacak misafirler ağırlayabilirsin.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Kova; çalışma ortamında oldukça yoğun ve gergin bir gün geçirebilirsin. İçinde bulunduğun durumu kontrol altında tutabilmek için fazlasıyla zorlanabilirsin. Ayrıca sağlığına da özen göstermen gerekebilir. Fakat bir yandan da yeni ilişkiler geliştirmeni sağlayacak eğitimlere katılabilir, keyifli yolculuklar yapabilirsin.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Balık; romantik ilişkiler, çocuklarla ilgili konular ve yaratıcı çalışmalar bugün odak noktan olabilir.  Ancak alman gereken sorumluluklar ve hissettiğin duygusal baskı keyfini kaçırabilir. Venüs’ ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde keyfi harcamaların artabilir ama gelirlerinde de artış yaşanabilir.