KOÇ

Gerçekten saygı duyduğunuz veya hayran olduğunuz birisiyle görüşün ve nasıl bu kadar başarılı olduğunu öğrenin. Özellikle sözlü iletişiminizi nasıl geliştireceğinize dair ipuçları isteyin.

BOĞA

Neden tüm çabanızı çok iyi tanımadığınız yeni insanlara harcayasınız ki? Sizi zaten tanıyan ve takdir eden insanlara odaklanmalısınız.

İKİZLER

Bugün insanlar hakkında değerlendirme yaparken dikkatli olun. Bir şey sizi başkalarını nesnel bir şekilde yargılamaktan alıkoyuyor. Şu an sahnedeki yeni insanlar hakkındaki görüşlerinizde çok sert olmamalısınız.

YENGEÇ

Kendi başınıza olmanın da avantajları vardır. Sonuçta, istediğinizi yapabilirsiniz, ancak bunu yapmayı gerçekten istersiniz. Ama takım ruhunu özlemiyor musunuz? Öyleyse, insanlarla daha fazla birlik olmaya çalışmalısınız.

ASLAN

Yeni başlayan ilişkinizde romantizmin biraz daha artmasını bekleyebilirsiniz! Aniden bu kişi nerede olursanız olun, ne yapmak isterseniz isteyin yanınızda olacak ve hoş sürprizler yapacak!

BAŞAK

Aile yükümlülükleri şu anda dünyanızın merkezinde ise, özellikle sosyal yaşamınızda bir çatışmaya neden oluyorlarsa, buna bir müdahale gerekiyor demektir. İki tarafı dengelemek zor olabilir, ama bunu yapabilirsiniz.

TERAZİ

Hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu kesin. Ancak şu anda endişelenip kendinizi zora sokmanıza gerek yok. Her şeyi zamana bırakmak en iyisi.

AKREP

Mantığınızı değil de kalbinizi dinleyerek aldığınız bir karardan pişman mı oldunuz? Hiç şaşırtıcı değil çünkü bunun olacağı çok barizdi. Şimdi bunu telafi etmenin zamanı.

YAY                                                                                  

Kendinize has güzelliğiniz çevrenizde çok fazla insanın bulunmasını sağlıyor. Çoğu zaman bu ilgi hoşunuza gitse de bugün bundan rahatsız olacaksınız.
 

OĞLAK
Bugün çevrenizde yaşanan dramaların karşısında bir kaya gibi sert duracaksınız. Düşüncelerinizi değiştirmek için sizi manipüle etmeye çalışanlar olacaktır, buna izin vermeyin.

KOVA
Bugün ajandanızı iki kez kontrol edin. Unuttuğunuz bir şey olabilir mi? Muhtelemen yakın bir dostunuza verdiğiniz bir söz tamamen aklınızdan çıktı.

BALIK

Fiziksel olarak kendinizi çok yorgun hissediyorsunuz. Ancak bu yorgunluğa değecek işler başardınız. Kendinizle gurur duyun.