YENGEÇ BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları bugün gündeminizi her zamankinden daha fazla meşgul edebilir. Birlikteliğinizde ve birebir ilişkilerinizde daha fazla denge, uyum ve eşitlik beklentileriniz olabilir.

ASLAN BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde gündelik iş ve uğraşlar zamanınızı alırken sağlığınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Fiziksel, ruhsal şifa konularıyla ilgilenebilir, bu konuda bilgi sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

BAŞAK BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular damga vururken çocuklarınıza odaklı olabilirsiniz. Keyif alacağınız aktivitelere zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz.

TERAZİ BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde geçmişe, köklerinize ait konuların ağırlığını daha fazla hissedebilirsiniz. Evinizde, ailenizle zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olabilir, ailenizle paylaşabileceğiniz pek çok konu gündeme gelebilir.

AKREP BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde merak duygunuzun yükseldiği bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle, komşu ve kardeşlerinizle bir araya gelebilir, pek çok fikri ve düşünceyi paylaşabilirsiniz.

YAY BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde maddi konular gündeminize yerleşirken sahip olduklarınızı daha iyi kullanıp değerlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizin ve kendi değerinizin farkına varabilirsiniz.

OĞLAK BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde Ay burcunuza ilerlerken gücünüzü topluyorsunuz. İlişkinizde söz sahibi bir tutum içinde olabilirsiniz. Lider yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

KOVA BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde günlük yaşamınıza etki eden kontrolünüz dışı gelişmeler bugün sizi zorlasa da kendinizi akışa bıraktığınızda çok daha iyi hissedebilirsiniz. Sakin, dingin, sessiz ortamlara ve yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir.

BALIK BURCU YORUMLARI

Ay tutulması öncesinde sosyal bir gündeminiz olabilir, arkadaşlarınızla bir araya gelmekten keyif alabilirsiniz. Her türlü sosyal ortam, organizasyon ve davet içinde yerinizi alırken düşüncelerinizi dostlarınızla paylaşmaktan çekinmeyeceksiniz.