Ay, Akrep burcunda öğleden sonra yay burcuna geçecek. Birine duygularını defalarca anlatmış olabilirsin. Sırf seni anlamadı diye onu incitmen gerekmez. Kırıcı olmayın. Doğru iletişim hayat kurtarır. Hayatınızı doğru yönlendirmek için pratik çözüm arayışında olabilirsiniz. Eğitim ya da seyahatle ilgili konular bugün gündeminizde olabilir.

24 Ağustos Koç burcu yorumu

Önünüze gelen haberlere dikkat etmelisiniz. Bazı haberler sizi yanlış bir noktaya yönlendirebilir dikkatli olmanızda fayda var.

24 Ağustos Boğa burcu yorumu

Bugün geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Bunun adına aklınıza yeni ve orijinal fikirler gelebilir. Hayata dair bazı sorgulamalar içerisinde olabilirsiniz.

24 Ağustos İkizler burcu yorumu

Kişisel ihtiyaçlarınızı düzenlemek ve denetlemek için uygun bir gündesiniz. Olaylara olan yaklaşımlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.

24 Ağustos Yengeç burcu yorumu

Yakın dostluklarınızdan beklemediğiniz bazı davranışlar hoşunuza gitmeyebilir. İyi niyetinizi suiistimal etmek isteyen kişilere dikkat etmelisiniz.

24 Ağustos Aslan burcu yorumu

İkili ilişkilerde üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmek için biraz daha gayret göstermelisiniz. Duyarlı ve hassas olabileceğiniz bir gün.

24 Ağustos Başak burcu yorumu

Eş veya ortaklarınızla bazı sorunlardan dolayı ilişkinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Biraz kendinizi geri plana çekmenizde fayda var

24 Ağustos Terazi burcu yorumu

Duygularınıza tercüman olan anlayışlı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Geçmişten taşıdığınız yüklere dikkat edin. Bunların size bugün mutsuzluk getirmesine izin vermeyin.

24 Ağustos Akrep burcu yorumu

Çekim gücünüzün oldukça yüksek olduğu önemli bir gün. Kariyer hayatınızla ilgili önemli iletişimler ve görüşmeler söz konusu olabil

24 Ağustos Yay burcu yorumu

Gün içerisinden iletişimsel gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızda bilgi akışı hızlanabilir ama duyacağınız bazı detaylar gerçekliği yansıtmaya bilir

24 Ağustos Oğlak burcu yorumu

Finansal konularınızla ilgili iletişim kuracağınız önemli kişilerden fayda sağlamak isteyebilirsiniz. Emin olmadığınız ürünler için alışveriş yapmayın.

24 Ağustos Kova burcu yorumu

Bugün yalnız kalıp duygularınızı dinlemek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güven duygusunu sorgulayabileceğiniz önemli bir gün.

24 Ağustos Balık burcu yorumu

Geçmiş borçlarınızla ilgili olumlu sonuçlanmalar oluşabilir. Özel hayatınızda kıskançlıktan dolayı bazı sorunlar baş gösterebilir.