Koç: Problemlerin üst üste geldiğini düşünebilirsin. Problemlerden kaçmak yerine yüzleşmeyi tercih etmelisin. Evli bir Koç burcuysan eşinle alenin ekonomisini konu alan bri konuşma gerçekleştirebilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, sabah uyandığında birtakım rutinlerini değiştirme kararı alabilirsin. Yakın çevren bu duruma alışamayabilir. İçinde bulunduğun dönüşümü daha yavaş gerçekleştirmelisin.

İkizler: Parasal konular ile ilgili sorunlar yaşıyorsun. Aile büyüklerinden aldığın destekle bu konuyu çözüme kavuşturabilirsin. Ağır kanlı insanlara karşı tahammülün azalıyor.

Yengeç: Sakin tavırların ile dikkatleri üzerine çekiyorsun. İş yerinde gösterdiğin olgunluk işlerin hatasız ilerlemesine yardımcı olabilir. Banka hesaplarında düzenlemeye gidebilirsin

Aslan: Güne motivasyonun yüksek başlıyorsun. Yüksek performansın işine de yansıyabilir. Özel hayatında olan çalkantıları görmezden gelmek isteyebilirsin.

Başak: Düzen ve tertibe olan takıntın yakın çevreni zorlayabilir. Bu konuda insanlara karşı anlayış göstermesini öğrenmelisin. İşin ile ilgili konularda daha pratik düşünüyorsun.

Terazi: Zevklerin konusunda değişik alanlara yönelebilirsin. Bu yönelim sırasında bilmediğin yeteneklerin ortaya çıkabilir. Uzun zamandır görüşmediğin çocukluk arkadaşından haber alabilirsin.

Akrep: İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan sosyal medyada karşılaşacağın bir fotoğraf içini aniden ısıtabilir. İçini ısıtan kişiye mesaj atmak konusunda arkadaşlarına fikir danışabilirsin.

Yay: Ekonomik anlamda kendini güçlü hissediyorsun. Ani aldığın bir karar ile sosyal medya hesaplarını kapatabilir ya da hesaplarında temizlik yapabilirsin.

Oğlak: Bugün teknolojik ürünlerinde oluşan sorun nedeniyle teknik servislerde vaktini geçirebilirsin. Sakinliğini korumak için elinden geleni yapıyorsun.

Kova: İş hayatında mücadelenin arttığı bir günden geçiyorsun. Duruma başlarda alışamasan da hırsın ve azmin yavaş yavaş artıyor. İlişkisi olan bir Kova burcuysan güven problemleri yaşayabilirsin.

Balık: Hayallere fazla bağlı olman gerçeklerden uzaklaşmana neden oluyor. Evli bir Balık burcuysan eşinin realist bakış açısı durumu dengeliyor. Kendini yorgun hissedebilirsin.