KOÇ

Sosyal çevrenizde değişikliler yapıyorsunuz. Yeni bir çevre edinmenizin vakti geldi. Sürekli aynı insanlarla takılmak artık size iyi gelmiyor. Çok fazla enerjiniz arttı. Bu sebeple öfke kontrolü için bir spora yönelmeniz şart. Hareketinizi arttırmanız gerekiyor. Kariyer hayatınızla ilgili problemleriniz var. Yıkıcı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz.

BOĞA

Yakıcı ve yıkıcı bir tavır sergiliyorsunuz. Geçmişe dönüp durma eğilimindesiniz. Geçmişi kapatmalısınız artık. Kendinizi işinize vermeniz şu dönem sizin için çok iyi olacaktır. Sosyal birtakım organizasyonlara katılıyorsunuz. Size iyi geliyor. Hareketlerinizi kısıtlamayın. Yapmak istediklerinizi özgürce deneyimleyin.

İKİZLER

Hareket eşittir bereket. Daha fazla sosyalleşmeniz gerekiyor. İnsan ilişkilerinizi kuvvetlendirmelisiniz. Bazen bu konuda zorlanıyor, yüzeysel kalıyor olabilirsiniz. Daha fazla organizasyonlara iştirak etmelisiniz. Sağlıkla ilgili konulara dikkat. Bedeninizi dinleyin. Uyarıları boş vermeyin.

YENGEÇ

Yengeç burçlarının yorumlarını yazarken zorlanmaya başladım. Biraz zorlayıcı bir dönemden geçiyorsunuz sevgili Yengeç burçları. Ancak geçici olduğunu unutmayın. Olan bitenden bir ders almaya çalışmak, yaşadıklarınızın bir sebebi olduğunu bilmek size iyi gelebilir. Kariyer hayatınızda aksiyon alma zamanı.

ASLAN

İlişkilerdeki karanlık noktalar aydınlanıyor. Bir süredir çözümsüz kalan veya saklı kalan konularda çözülmeler yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda geçmişi yad etmeye, geçmişi anmaya meyillisiniz. Bu gece sarhoş olunacaksa, telefonlar öncesinden uzak bir noktaya bırakılmalı. Ani hareketlerden kaçınmalı, kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

BAŞAK

Çalışmaktan kaçmak isteyebilirsiniz. Yapmayın. İnadına daha çok çalışın. Çünkü fırsatlar ve aslında yaşam enerjinizi çalışmak, başkalarına hizmet etmek ayakta tutuyor. Maddi anlamda çok çok şanslı bir gündesiniz. Hadi bugünü değerlendirin. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak, geçmişe dönmeyin, bekleyin.

TERAZİ

Tüm duyguların çözüldüğü bir döneme giriş yapmaya başladığımıza göre artık Terazi burçlarının aşk hayatı da çözülmeye başlayabilir. Terazi burçları hiç beklemedikleri haberler alacak ve güzel bir ilişkinin başlangıcı için yol alacaklar. Evden uzaklaşmaya olan ihtiyacınız artıyor.

AKREP

Maddi anlamdaki dengelerin bozulması sizi tedirginleştirmişti ancak bugün durumu biraz da olsa toparlamanızı sağlayacak etkiler söz konusu olacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda beklenmedik haberler alabilirsiniz. Kafanızda çok fazla düşünce var. Aksiyon almadan biraz daha düşünmenizi tavsiye ediyorum.

YAY

Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Adımlar attıkça özgüveniniz sağlamlaşacak. Tam emin olamasanız da insanlara tam anlamı ile güvenemeseniz de çevrenizdeki kalabalığı arttırmanız gerekiyor. Biraz politik olmaktan ve biraz daha fazla güler yüz göstermekten kimseye zarar gelmez. Size de gelmeyecek. Geleceğiniz için yatırım yapmış olacaksınız.

OĞLAK

Maddi anlamda oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Alacaklar verecekler, para transferleri, banka kuyrukları, hesap açma kapama derken neredeyse bütün gün finansal konular ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çok fazla düşünecek vaktiniz olmasa da, duygusal anlamda geçmişe dönmeye meyillisiniz.

KOVA

Tam anlamı ile şaha kalktığınız, kendinizi ortaya koyduğunuz, yanlış anlaşılma ihtimaliniz olmasına rağmen konuşmaktan çekinmediğiniz bir gün sizleri bekliyor. Maddi anlamda güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artacaktır. Para kazandıkça daha fazla kazanmak isteyeceksiniz.

BALIK

Balık burçları için güzellik dönemi başladı. Ancak çok fazla değişiklik yapmaktan, daha doğrusu her değişikliği bir arada yapmaktan kaçınmalısınız. Yavaş yavaş. Bir gün saçınızsa, diğer hafta kaşınız olsun. Her şeyi bir günde halletmeye çalışmayın. Çok çalışmaktan başka çareniz yok. Kafanızdakileri elde etmek için, kendinizi ortaya koymanız gerekiyor.