Haberimizin detaylarından günlük burç yorumlarını bulabilir, ilerleyen sayfalarda ise astroloji konusunda uzman isim olan Zeynep Turan'ın "Merkür – Uranüs karşıtlığı" başlıklı yazısındaki tahminlerini görebilirsiniz.

Astrogündem: Merkür-Uranüs karşıtlığı; ani olaylar ve tarihi kırılmaların arifesinde olduğumuzu hissettirecek. 28 Mayıs 1918 Kuruluşlu Azerbaycan'ın haklı davasında takınacağı tavırlar uluslararası düzeyde gündeme oturacak.

Koç: Geçmişte aldığın kararları sorguluyorsun. Ciddi bir değişime doğru yürüdüğün yolda karşına çıkan durumları iyi değerlendirmen gerekecek.

Boğa: İçinde bulunduğun döngüde hem ruh halin hem ikili ilişkilerin oldukça etkilenmişken, sana yardımcı olacağını düşündüğün yeni fikirlere oldukça açıksın.

İkizler: Mutfakta yeni tarifler denemek üzere alışverişe çıkabilir, yeme alışkanlıklarını yenileyebilirsin. Ailene daha çok vakit ayırmak isteyeceksin.

Yengeç: Uzun zamandır aklında olan ama bir türlü gerçekleştiremediğin hedeflerini hayata geçirmek üzere adım atıyorsun.

Aslan: İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, partnerinle romantik bir seyahat planlamak isteyebilirsin. Rutinlerini bir köşede tutarken seni bile şaşırtan yeni kararlar alabilirsin.

Başak: Aile arasında miras konuları gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgili adaletsizlik olduğunu hissedebilirsin. Bugün her şeyi iki kez kontrol etmekte fayda var!

Terazi: Sabırlı ve toleranslı davranmanı gerektiren gelişmelerle daha sık karşılaşabilirsin bugün. Yakın bir arkadaşınla yapacak olduğun görüşme esnasında şaşıracağın haberler alabilirsin.

Akrep: İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, bugünlerde fiziksel olarak beğendiğin kişilerle yakınlık kurabilirsin. Geçmişten gelen sorunlar yeniden gün yüzüne çıkabilir.

Yay: Çocukları olan bir Yay burcuysan, onların zamanlarını, oyun ve çalışma saatlerini düzene sokacağın bir plan hazırlıyorsun.

Oğlak: İnsanlara ayak uydurmak değil, kendi istediğini yapmak istiyorsun. Eski sevgilinden alacağın telefon ile kafa karışıklıkları yaşayabilirsin.

Kova: Baskılara gelemeyen tarafın bugün biraz daha sivrilecek. Zihninin bulantısı dikkat dağınıklığına neden olabilir. Dosyalarını yedeklemelisin!

Balık: Yatırım yapmak istediğin bir konuya karşı temel adımlar atmaya karar verebilirsin. Ailenle olan iletişimini ilerletmek için keyifli organizasyonlar planlıyorsun.