Koç: Gün içerisinde karşılaşacağın olaylar seni şaşırtmayacak. 'Daha ne olabilir ki' sözünü oldukça kullanabilirsin. Sağlığın için birtakım araştırmalar yapıyorsun.

Boğa: Sabrının sınandığı bir güne merhaba diyorsun. Yakın çevrendeki bazı insanların tutarsız tavırları karşısında sabırlı olman çok önemli. Azmini geri kazanmak için sabır ediyorsun.

İkizler: Haftanın ilk gününe yoğun bir telefon trafiğiyle başlıyorsun. Beklenmedik bazı gelişmeleri öğrenmek yol haritanı tamamı ile değiştirebilir. Kendini kararlı hissediyorsun.

Yengeç: Senin nazarında önemli konuları konuşmak için daha fazla beklemek istemiyorsun. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan işlerinin aksadığını fark ettiğin anda otoriteni sağlamak için kolları sıvıyorsun.

Aslan: Bugün eleştiri almaktan hiç mi hiç hoşlanmıyorsun. Eleştirilere açık birisi olsan da sana yapılan eleştirileri objektif bulmuyorsun. Bazı kişilere mesafeli yaklaşıyorsun.

Başak: Gün içerisinde işlerini halletmek adına arkadaşlarından yardım istiyorsun. Sonrasında kendi işimi kendim yapmalıyım diyebilirsin. Düzenini en iyi sen biliyorsun sonuçta.

Terazi: Güne ılımlı başlamanın sebebi verimli bir spor ve sağlıklı bir kahvaltı. Enerjini ne kadar depolasan da gözüne çarpan bazı detaylar seni düşünceli bir yapıya sokabilir.

Akrep: Düzeni sağlamak için elinden geleni yapsan da yaşantına dair planladıkların istediğin yönde gitmeyebilir. Bu konuda ailenin desteğini görmeyi her şeyden çok istiyorsun.

Yay: Genel anlamda bir tasarruf dönemine girebilirsin. Yaptığın harcamaları gözden geçirip ona göre bir planlama yapabilirsin. Çevrendeki bazı insanlarla arana mesafe girebilir.

Kova: Uyandığın andan itibaren kendini tamamıyla sorumluluklarına konsantre hissetmenin bir sebebi var. Kendi işinin sahibi bir Kova burcuysan bugün bazı adaletsizlikleri çözebilirsin.
 

Balık: İhtiyacın olan desteklenme hissini bugün yeteri kadar göremeyebilirsin. Sana güven vermesini istediğin bazı kişilerin şüpheli tavırları sendeki durgunluğu tetikleyebilir.