Boğa Burcu Yorumları

Bugün birebir konuşma yapmak istediğin kişiler ile iletişime geçebilirsiniz. Yakın çevrenle ilişkilerinde problem yaşamamak için sabırlı olmalısın.

İkizler Burcu Yorumları

Ay sizin burcunuzda ilerlerken sizler de sağlık konusuna önem vermelisiniz. Yeni bir işe başlamamaya dikkat edin. Yenilik yapmaktan uzaklaşın. Çünkü ay boşlukta kalacak ve yeni başlangıçlar için pek uygun değil.

Yengeç Burç yorumu

Birçok görüşmenizi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Ay uygun pozisyonda ve enerjiniz fazlasıyla güzel olacak. İkili ilişkilerde karşı tarafın sizi yanıltma olasılığı fazla.

Aslan Burç yorumları

Bugün arkadaş çevrenle iletişim halindesin. Hiç ummadığınız teklifler alabilirsiniz. Yeni işlere başlamak için sabırlı olun, yeni ayda yeni işlere başlayabilirsiniz.

Başak Burç yorumları

Kariyer hayatınızda gelişmeler var. Güzel görüşmeler yaparak yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Yeni ay hareketinde aldanmalara dikkat etmek lazım.

Terazi Burç Yorumları

Terazi burçları dedikoduyu sevmektedir. Bugün iletişim konuları hız kazanacak ve bir sürü dedikodu kulağınıza ulaşacak. Doğruluk payı olmayan bilgilere itibar etmeyiniz.

Akrep Burç Yorumları

İkili ilişkilerin her ne kadar güzel olsa da ortak paylaşım yaptığınız insanlar sizi aldatabilir.

Yay Burç Yorumları

Burcunuz ayın tam karşıtı. Önemli işlerinizi 14:19'dan sonra gerçekleştirin.

Oğlak Burç Yorumları

Partnerinizle olan ilişkileriniz sabah saatlerinde sıkıntılı olabilir fakat öğleden sonra her şey güzelleşecek. Motivasyonunuz yüksek olacak ve sportif faaliyetlere başlayabilirsiniz.

Kova Burç Yorumları

Ay İkizler burcundayken iletişim ve aldanma problemleri yaşanabilir. Öğle saatlerinde iletişim kurmaktan uzak durmalısınız. Çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek için ideal bir gün. Aşk hayatında aldatılabilirsiniz.

Balık Burç Yorumları

Sabah saatlerinde birtakım hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş, yeni bir aşk için beklemeniz lazım.