KOÇ

Gerçek dostunuzun kim olduğunu anlamanız için belki de kötü bir olay yaşamanız gerekiyor. Herkese karşı verici tavrınız başınıza bela açabilir. Fedakarlığın sınırını iyi belirlemezseniz, herkes her şeyinize karışır; siz de böyle rahatsız olursunuz. Şimdi bir şeyleri dile getirmek için çok geç kalmış olabilirsiniz.

BOĞA

Kariyeriniz konusunda farklılaşmak, olmayan bir şey yapmak istiyorsunuz. İyi düşünmeniz ve yolunuzu iyi planlamanız gerekiyor. Şu aralar her şeyi dan-dun söyler oldunuz. Ölçüyü aştığınız zamanlar olabilir. Kimsenin boşuna kalbini kırmayın. İnsanlar sizin söylediklerinizi önemsiyorlar.

İKİZLER

Yurt dışı gezileri İkizler burçlarının gündemlerinde. Yine dün ve ondan önceki gün de belirttiğim gibi, hukuki konular, eğitimler, inançla ilgili konularda mutlaka bazı gelişmeler söz konusu olacaktır. Bazı İkizler burçları ani bir kararla, başka bir şehre veya ülkeye taşınabilirler. İkili ilişkilerde eski yeteneğinizi geri kazanacaksınız.

YENGEÇ

Yengeç burcu karanlığın lordu/ prensesi olma yolunda ilerliyorsunuz. Depresyon sizi adım adım içine almaya başladı. Bazen bu durumdan keyif aldığınızı düşündüğüm oluyor. Sanki kışın bu havalara bürünmeyi seviyorsunuz. Fakat fazla kapılmadan mücadeleye devam etmeniz gerekiyor. Kariyeriniz, iş hayatınız konusunda büyük gelişmeler yakalayabileceğiniz dönemi böyle geçirmek istemezsiniz.

ASLAN

İkili ilişkiler önem kazanıyor. Sevdiğiniz kişi ile, eşinizle uzun vadeli programlar yapabilirsiniz. Bekar Alan burçları içinse hızlı kararlarla marjinal evlilikler söz konusu olabilir. Yabancı bir insan hayatınıza girip her şeyi bir anda değiştirebilir. Duygusal anlamda bağ kurmakta zorlanmıyorsunuz fakat romantizmi kaybetmiş olabilirsiniz.

BAŞAK

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Hayatınız her zamankinden farklı bir yola doğru gidiyor. Hem çok şanslısınız hem de bir anda gemileri yakabilecek kadar da asi. Yakmayın. Fırsatlar kapımızı her zaman çalmıyorlar. Karşınıza çıkan farklı alternatifleri doğru değerlendirmeye çalışın.

TERAZİ

Aşk hayatınızda oluşabilecek sürpriz gelişmeler var. Aslında hayattan fazlası ile keyif aldığınız bir dönemdesiniz. Fakat ufak problemlere de hemen baş kaldırabilecek bir haliniz de yok değil. Eğer dengeleri iyi koruyabilirseniz, herkesi arkadaşınız görmekten vazgeçebilirseniz aşkı kısa zamanda yakalayabilirsiniz.

AKREP

Kendinizi ortaya koymak ve bir anlamda fark edilmek istiyorsunuz. Akrep burçlarının bu dönem kilolarına oldukça dikkat etmeleri gerekiyor. Ya çok fazla hareket ediyorsunuz ya da asla hareket etmiyor sürekli bir rehavetin içinde yuvarlanıyorsunuz. Ailevi konular gündeme gelebilir.

YAY

İletişimle ilgili hiçbir problem yaşamıyorsunuz. Kim yardıma ihtiyaç duysa siz oradasınız. Elinizden gelen her şeyi çevrenize sağlıyorsunuz. Bunun da hayatta bir karşılığı, ödülü olmalı. İşte o ödülü alabileceğiniz, yaptıklarınızın karşılığını katı katı alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kısa mesafeli yolculular söz konusu olabilir.

OĞLAK

Maddi anlamda beklenmedik gelişmeler yaşıyorsunuz. Genel anlamda pozitif bir minval olmasına rağmen bazı Oğlak burçları kişisel haritalarındaki bazı sebeplerden dolayı bu etkiyi negatif de yaşayabilirler. Evren sizi öz yeteneklerinizden gelir elde etmeniz konusunda destekliyor.

KOVA

Kendiniz için yaptığınız yatırımların karşılığını alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ne yaparsanız yapın, kendinizi önceliklendirmeyi ihmal etmeyin. Değerlisiniz ve bu değeri herkesin görebileceği zamanlardan geçiyorsunuz. Maddi anlamda bazı hayal kırıklıklarınız olsa da genel anlamda şanslı bir dönemdesiniz.

BALIK

Hayal kurmaktan asla vazgeçmeyen Balık burçları için yine bir kuluçkalama süreci. Aklınızdan geçenler, kurduğunuz hayalleriniz iyice şekillenmeye başladı. Bu içsel süreci gerçek bir adıma çevirmek için de plan yapmanız gerekiyor. Harekete, özellikle kariyerinizle ilgili her türlü geçişe oldukça müsaitsiniz.