Uzman Astrolog Zeynep Turan ile 11 Şubat 2020 Salı günü için burç yorumları sabah.com.tr'de yayında! Sosyal medya üzerindeki kullanıcıların Twitburc olarak da bildiği Zeynep Turan, her zaman olduğu gibi haftalık burç yorumlarında da aşk, ekonomi, aile ve sağlık gibi birçok önemli konuya değindi. Peki, 11 Şubat 2020 Salı burç yorumlarınızda ne var?

Astrogündem: Jenerasyon gezegenlerinin atağı devam ediyor. Uranüs Neptün 45'liği dünyada ani olayları tetiklemeye devam ederken; ülkemizde ise partileri, istifa edecek politikacıları, eksilecek sandalye sayısını vurguluyor.

Koç: Maddi anlamda belli kazançlar elde etmek istesen de oldukça yorgun olduğunu hissedebilirsin. Kamu personeli olan bir Koç burcuysan, bugün yöneticinle ciddi konuşmalar yapabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, alacağın müjdeli haberle evin şenlenebilir.

Boğa: Hem ailen hem de sosyal çevren üzerindeki pozitif yaklaşımlarından nasibini alıyor. Dış görünüşünde belli değişiklikler yapmak için bugünü seçmiş olabilirsin. Maddi anlamda belli kaygılarını ardında bırakabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, bu mutlulukla sevgiline bir jest yapabilirsin.

İkizler: İçinde bugünün güzel bir gün olacağına dair hislerin var. Bu güzel düşüncelerin çevren ile olan uyumunu arttırabilir. İşini değiştirmek isteyen bir İkizler burcuysan bugün beklemediğin bir yerden fırsat kapısı açılabilir.

Yengeç: Bugün kulağına gelecek bazı söylentiler ya da dedikodular canını biraz sıkabilir. Etrafındaki gerginlikten de çok çabuk etkilenebilirsin. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan, ortaklarınla aranda belli fikir ayrılıkları baş gösterebilir. Akşam saatlerinde sevdiğin bir arkadaşınla derin sohbetlere girebilirsin.

Aslan: Maddi anlamda elinin güçlü olmadığını düşünsen de gün içerisinde beklenmedik maddi destek görebilirsin. Alışveriş için vakit ayırmak isteyebilirsin. Özellikle yaşam alanın için alacağın eşyalar içine sinecek. Evli bir Aslan burcuysan, eşinizle belli konular üzerinde fikir birliği sağlayacaksın.

Başak: Girişmek istediğin işlerde istediğin sonucu elde edememek seni biraz gerebilir. Maddi anlamda yaptığın yatırımların karşılığını görmek istiyorsun. Bilişim teknolojileri bölümlerinde çalışan bir Başak burcuysan, yaptığın işlemlerde daha dikkatli olmalısın.

Terazi: Çevrende ne kadar negatif insan olsa da sen pozitif kalmayı başarıyorsun. Enerjini yüksek tutmanın seni hayata daha iyi bağladığını görmen zor değil. Her zamankinden daha cömert olduğunu hissedebilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, detaylı bir sektör araştırmasından sonra hedeflerini net bir şekilde belirleyebilirsin.

Akrep: Ailenin desteğini üzerinde hissetmek sana güç veriyor. Bugün onlara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsin. İşyerindeki arkadaşların ile molada derin sohbetlere girebilirsin. Maddi anlamda dengeni koruyorsun.

Yay: Sosyal çevren ile çok fazla iletişime girebilirsin. Derdi olan arkadaşların sana içini dökmek isteyebilir. Onların bu davranışı aranızdaki güven bağlarını sağlamlaştırabilir. Çocuklu bir Yay burcuysan, kişisel gelişimini destekleyecek kursları araştırabilirsin.

Oğlak: Ailen ile aranda sorunlu durumlar varsa bunları çözmek için uğraşabilirsin. Gün içerisinde önemli satın almalar ve yatırımlar gündeme gelebilir. Maddi anlamda kendine kaynak oluşturmak adına birikim yapmaya başlayabilirsin.

Kova: Çevreni olan iletişimini geliştirmek istediğin bugünde tanışacağın birçok insanın derdine tercüman olabilirsin. Ayrıca bugün şans senden yana. Gün içerisinde her şey istediğin gibi gidebilir. Uzun zamandır aradığın iş fırsatını bugün bulabilirsin.

Balık: İşinden memnun olmayan bir Balık burcuysan iş değişikliği için belli araştırmalar peşindesin. Maddi anlamda beklentilerini almış olmak daha rahat hareket etmeni sağlayabilir. Gün içinde denk geleceğin bir film ya da dizi seni farklı konuları araştırmaya itebilir. Akşam saatlerini evde dinlenerek geçirmeyi tercih edebilirsin.