Yapılan güncellemeye göre Hırvatistan'daki destinasyonlardan Dubrovnik'e 1 Ağustos, Split'e 2 Ağustos ve Pula'ya 3 Ağustos'ta seferler başlayacak.

Girit ve La Palma uçuşlarına başladı.

Yunanistan'ın Girit Adası ile Kanarya Adaları'na bağlı La Palma Adasına ise 27 Temmuz (bugün) itibariyle operasyonlar başladı.

Ancak belirsizlik nedeniyle Kanada, Kenya, Seyşeller, Tabago, Yunanistan'da Halkidiki, Kefalonia, Preveza, Samos, Santorini, Thassos, İspanya'da Alicante ve Malaga hariç ülkenin tamamı ile Fas-Agadir operasyonları Temmuz sonunda başlayacak. Bulgaristan-Burgaz uçuşları ise 8 Ağustos'a kadar iptal.

Türkiye iptallerini 15 Ağustos'a uzattı

Antalya'da Çatıları Uçuran Fırtına Sonrası Turistlerin Deniz Keyfi Antalya'da Çatıları Uçuran Fırtına Sonrası Turistlerin Deniz Keyfi

Türkiye operasyonlarını daha önce 31 Temmuz'a kadar iptal eden TUI, Türkiye dahil bazı destinasyonlara dönük iptalleri 15 Ağustos'a kadar uzattı. O destinasyonlar ise şunlar:

"Aruba, Florida, Meksika (Cancun), Türkiye, Avusturya, Slovenya, Hindistan, Endonezya, Maldivler, Mauritius, Sri Lanka, Tanzanya, Tayland (Phuket), BAE ve ABD"