Alanya’da 21. Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme Denetimleri Başlıyor Alanya’da 21. Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme Denetimleri Başlıyor

Alanya’nın turizmdeki en etkili isimlerinden olan Klas Group Hotels CEO’su Mehmet Barcın, Rus hükümetinin yaptığı açıklama sonrası turizmcilerin sevinç yaşadığını belirtti. Barcın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“En çok turist tedariki yaptığımız ve turizmcinin yegane pazarından biri olan Rus pazarının açılmasıyla Türkiye'deki özellikle Antalya'daki turizm hareketinin çok hızlı şekilde yayılmasına sebebiyet vereceğinden dolayı bu haber Biz Turizmcilerinin yüzlerini güldürmüştür. Uzun süredir beklemekte olduğumuz bu haberin gelmesiyle birlikte turizm esnafları olarak sezonu kendimizce en iyi bir şekilde atlatmayı umut ediyoruz.Covid-19 en çok hasar bıraktığı sektörlerden bir tanesi de kaçınılmaz turizm sektörü olmuştur.Temennimiz bir an önce tüm dünya olarak,ülke olarak bu hastalıktan kurtulup bir an önce normalleşme sürecine girmektir.Biz Klas Group olarak elbette pandemi bitene kadar pandemi kurallarına uyarak tüm işletmelerimizde müşterilerimize en iyi şekilde hizmeti vermeye devam edeceğiz.İnşallah pandemi sürecinin konuşulduğu son turizm sezonu olmasını temenni ediyorum.Ayrıca Yetkililerin bu haberin ardından turizm bölgelerindeki saat düzenlemelerinin ivedilikle yürürlüğe koymalarının gerek bölgelere gelem turistlerin gerekse turizm esnafının yararına olacağının düşüncesindeyim.Dış pazardaki bu hareketlenmenin tüm turizm camiasına hayırlı olmasını dileyerek  esnafımıza sağlıklı,bol kazançlı bir sezon olmasını temenni ediyorum.”