Alanya’nın sevilen iş adamlarından olan Trabzonlu Mehmet Balıkçı çektiği bir videoda sarsıcı açıklamalarda bulundu. Balıkçı, “Türk futbolunda kumar var” dedi ve Alanyaspor ile yönetimine övgüler yağdırdı. 

Bir dönem Alanya Karadenizliler Derneği başkanlığı yapan, Trabzonlu iş adamı Mehmet Balıkçı, dün oynanan Fenerbahçe, Trabzonspor mücadelesi sonrası bazı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Balıkçı, sarsıcı iddialarda bulundu.

“TÜRK FUTBOLUNDA ADALET YOK”

“Adaletsizliğin, yolsuzluğun, hırsızlığın, kumarın tavan yaptığı Türk futbolundan kısa bahsedeceğim. Maalesef Türk futbolunda adalet diye bir şey yok. Kumar alabildiğine gidiyor. Taraf tutmak o biçim. 2010-2011 döneminde Aziz Yıldırım, ‘şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım’ dedi. O zamanın TFF Başkanı’da bunu söyledi. Bugüne geldiğimiz de ise hiçbir şey olmamış gibi her şeyi Fetoşun üzerine yıktılar. Feto bunlara böyle konuşun demiş dediler. En dipten en yükseğe kadar bütün yöneticiler kumpas diye bir anda bunu kabul etti. Aynı Fenerbahçe’yi şampiyo yapmak için medya,yöneticiler, herkes ele ele vermiş durumda. Edin ne olacak yani o zaman da ettiniz. 50 tane daha teneke kupa verin. Erman Toroğlu’nun dediği gibi maskeli balo bitti, şeytanlar ligi başladı. “

“TRABZONSPOR BAŞKANLARI HEP ALDI HİÇ VERMEDİ”

Trabzonspor’daki başkanlar koltuk, ihale için o koltuktalar. Trabzon şehri futbolcu fabrikasıdır. Brezilya gibi düşünün. Trabzon bir yabancıya verdiği parayı alt yapıya ayırsın 2 sene sonra bu paranın 10 katını kazanacaktır. Trabzon başkanı olmak için ahım şahım bir bilgiye gerek yok, zengin olmaya da gerek yok.  Zaten zengin başkanları da gördük, hiçbir şey vermediler aldılar. Bu durum tüm Türkiye’de böyle. Yalnızca iki kişi söylerim, İbrahim Yazıcı ve İlhan Cavcav adam gibi adamdır. Sen de yetiştir sene de 3 tane Yusuf Yazıcı sat. Ama yok yapmazlar, yabancılar gelecek, gidecek para kazanacaklar.”
“CUMHURBAŞKANI EL ATSIN”

Trabzonspor geçen sene şampiyon yapılmadı. Artık bu neden olduysa siz düşünün. Trabzon ceza aldı diye mi? Göksel Gümüşdağ’a verilen söz mü? Hepsi olabilir. Ya Başakşehir şampiyon oldu. Cumhurbaşkanın oğlu da oradaydı. Bütün Türkiye’nin bütün kulüplerin cumhurbaşkanı. Sayın cumhurbaşkanıma sesleniyor. 1994’ten beri ben o adamın peşindeyim hiçbir zaman da gizlemedim. Her şeye el atıyor ve her şeyi güzel yapıyor. Şu futbola da bir el at ya. Futbolda hırsızlık, yolsuzluk, kumar aldı başını gidiyor. Acaba bu futbola neden bir şey demiyor. Aklıma şu geliyor. Futbolda çok büyük para dönüyor, o para devam etsin.”
“TRABZONSPOR BİLEREK YENİLDİ”
Trabzonspor ile ilgili şok iddilar ortaya atan Balıkçı, Fenerbahçe maçının ikinci yarısında futbolcuların maçı bilerek kaybettiğini iddia etti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın gelmesi için Trabzon’un bilerek yenildiğini iddia eden Balıkçı, Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır’ı da eleştirdi.  “Kazandığın para burnundan fitil fitil gelsin” diyen Balıkçı, “Haksız ve adaletsiz bir karar verip, bir insanın bir gün hapiste yatmasının bedeli cehennemdir diyor peygamber efendimiz. Trabzonspor’a penaltı yapılıyor VAR yok. Golden önce faul yapılıyor ‘VAR’ yok. Fenerbahçe gol atıyor hemen VAR’a bakılıyor. Uğurcan niye anormal anormal goller yedi. Bir anda Trabzonspor neden frene bastı. Abdullah Avcı için. Çünkü Trabzonspor yenerse bu yabancı hoca kovulmaz. Şeytan bana bunları fısıldıyor. Trabzonspor’a çok hakkım var ve benim haklarımı savunmayan, Trabzonspor’a zarar veren isimlere haram zıkkım olsun diyorum.”
ALANYASPOR’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
“Şimdi Trabzonspor ve Alanyaspor yöneticileri bir birine hır gür etmişler ya. Trabzon taraftarı Alanyaspor’a kızıyor, küsüyor, konuşmuyor. Alanya’dan da Trabzon’a atanlar var. Trabzon taraftarına şunu diyorum. Alanyasp…