Numa Hotel’s Genel Müdürü, Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Alanya Stars Hokey Kulübü Başkanı Mahir Oktay katıldığı bir televizyon programında Pandemi süreci, turizm sektöründeki sıkıntılar ve spor turizminin konuşulmuştu. Aynı zamanda Alanya Stars Hokey Kulübünün gerekli desteği alamaması nedeniyle Avrupa'ya gidemediğini dile getirip sitem etmişti.

Programda Oktay’ın yaptığı açıklamalar Türkiye Hokey Federasyonu ile ilgili sorunlar mı var? sorusunu gündeme getirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Oktay, konuya açıklık getirerek “Canlı yayındaki açıklamalarımla tamamen Alanya Yıldızları Hokey Kulübü’müzün Avrupa Kupası’na katılım sürecinde yalnız bırakılmasına, bunun bürokratik engellere çok takıldığına özellikle Alanya içerisinden destek alınamadığına ve bundan dolayı oluşan kırgınlığımıza dikkat çekmek istedim. Fakat bu açıklamaların arkasından gelen Türkiye Hokey Federasyonu ile ilgili sorunları mı var? Federasyon başkanımız Sayın Sadık Karakan’a ve benimde içinde olduğum yönetimine muhalif mi olmak istiyor? gibi soruların benim tarafımdan hiçbir karşılığı olamaz. Hiçbir zaman da olmayacaktır. Sayın Sadık Karakan, benim çok kıymetli bir dostum ve ağabeyimdir ve dünyadaki bütün makamlardan daha değerlidir. Türkiye Hokey Federasyonu’nun yönetimindeki herkes de birbiri için o kadar kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

Alanyaspor’da Hazırlıklar Tamam! Hedef Deplasmanda Galibiyet Alanyaspor’da Hazırlıklar Tamam! Hedef Deplasmanda Galibiyet