Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un geçtiğimiz günlerde çıkarmış olduğu kamuflaj formalara ilgi artarak devam ediyor. Gelirinin yüzde 10'luk kısmı Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak olan formalar, askeri renklerde olması ile oldukça da beğeniliyor.

Alanyaspor sevgisi ile bilinen Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ve beraberindeki ülkücü gençler bugün Alanyaspor Store'ye giderek kamuflaj formalarını aldılar. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'in de eşlik ettiği gençler, hem Alanyaspor'a hem de Mehmetçik Vakfı'na destek oldular.

ALANYASPOR GURURUMUZ

Sosyal içerikli ve gençlere örnek olan projeleri ile adından sıkça söz ettiren Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte yeni formaları inceledi. Alanyaspor ile her zaman gurur duyduklarını belirten Demirağ, Alanyaspor bizim her zaman gururumuz olmuştur. Kamuflajlı formalarımız yeni sezonda Alanyasporumuza renk kattı. Kulüp Başkanımıza ve emeği geçenlere bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Alanyasprumuza yeni sezonda başarılar dileriz'' dedi.