İlk olarak Diyarbakırspor, daha sonra Alanyaspor ve en son Giresunspor Hasan Tanrıseven’in görev yaptığı süre içerisinde Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

Bugünlerde Süper Lig’de ilçemizi temsil eden Alanyaspor, 2016 yılında Hasan Tanrıseven’in kaymakam olarak görev yaptığı süreçte Süper Lig’e yükselmişti. Futbol tutkusu ile bilinen ve Alanyaspor’a büyük destekleri olan Kaymakam Tanrıseven, 2019’da Giresun’a Vali Yardımcısı olarak atanmıştı. Dün oynanan maçlar neticesinde Giresunspor’da Süper Lig’e yükseldi.

“AYRILMA VAKTİ GELDİ”

Giresunspor’un Süper Lig’e yükselmesinin ardından Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven’de esprili bir paylaşım yaptı. Tanrıseven, “Hayırlısı. 2009 Diyarbakırspor, 2016 Alanyaspor ve 2021 Giresunspor. Takım Süper Lig’e çıkınca ben ayrılıyorum. Bu sene de buradan ayrılma zamanı geldi demek ki.” dedi.

59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Basın Toplantısı Antalya’da Düzenlendi 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Basın Toplantısı Antalya’da Düzenlendi

Tanrıseven’in paylaşımı kısa sürede büyük beğeni toplarken, birçok Giresunspor taraftarı, takıma olan desteklerinde ötürü Vali Yardımcısı Hasan Tanrıseven’e teşekkürlerini ilettiler.

ORTAK RENK YEŞİL

Hasan Tanrıseven’in görev yaptığı süreçte Süper Lig’e çıkan takımların ortak özelliği ise formalarındaki yeşil renk oldu. Tanrıseven’le birlikte forma renkleri yeşil-kırmızı olan Diyarbakırspor, yeşil-turuncu olan Alanyaspor ve yeşil-beyaz olan Giresunspor Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Bu da ilginç bir anekdot olarak kayıtlardaki yerini aldı.