Alanyaspor-Antalyaspor maçı öncesi hakem tartışmaları sürüyor. Maça Antalyalı Mustafa Öğretmenoğlu ve yardımcılarının atanmasının ardından Antalyasporlu taraftarlar bazı paylaşımlar yaptılar. Alanyaspor Şimşekler Grubu bu paylaşımlara yönelik kamuoyuna bir açıklamada bulundu.

Şimşekler Grubu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Alanyaspor-Antalyaspor Türkiye Kupası Yarı Final maçı öncesi Antalya basının da çıkan gerçek dışı ve asparagas haberler ile birlikte konuyu saptırmaya ve il genelinde de huzursuzluk yaratmaya çalışan provokatörler oluşmuştur.

Alanyaspor okulum projesinde kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu tarafından okul müdürüne, okulu adına hediye etmiş olduğu formayı ve iyi niyet ile çekilmiş bir fotoğrafı Akdeniz derbisi öncesi servis ederek, Alanyaspor 'umuzun başarısını karalamaya çalışmışlardır.

Orta hakemin Antalya' nın göbeğin den olmasına rağmen hiçbir şekilde gündeme getirmedik. '' Antalyaspor ve Alanyaspor aynı şehrin iki takımıdır.''

Fair play içerisinde oynanmasını beklediğimiz ve kupanın Akdeniz'e gelmesini arzu ettiğimiz maç öncesi bu haberlerin ve oluşturulmaya çalışılan bu algıların YALAN ve YANLIŞ olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.”