Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 30 Haziran 2020 tarihli açıklamasında, Koronavirüs sebebiyle mart ayında ertelenen Bölgesel Amatör Liglerin oynanmayacağı ve liglerin bu şekilde tescil edileceği belirtildi. Tescilin nasıl yapılacağı ilerleyen günlerde açıklanacak.

MAHMUTLARSPOR LİGDE KALDI

Açıklamalar neticesinde, Antalya Süper Amatör Lig’de mücadele eden Mahmutlarspor'un, seneye Süper Amatör Lig’de devam etmesi bekleniyor. Bu sene gençlerle mücadele ederek Antalya'da bir çığır açan Mahmutlarspor, böylece gelecek yılda aynı ligde mücadele etme şansı bulacak.

Ligden daha önce çekildiğini belirten Manavgatspor ile Konaklı Belediyespor'un ligden düşürülmesi, lider konumda olan Korkutelispor'un ise BAL ligine yükseltilmesi bekleniyor.

BAĞIŞLAR VE YÜCEL'E TEŞEKKÜRLER

Göreve geldiği yıl, yeni saha yapımı için startı vererek, Mahmutlar'da 20 dönümlük arazinin Alanya Belediyesi ile birlikte Bakanlıktan tahsisini sağlayan ve yapım, inşaatına yine Alanya Belediyesi ile birlikte başlayan Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Mahmutlarspor ile ilgili pek çok tebrik mesajı da geliyor. Mesajları kabul eden Bağışlar, önümüzdeki yıl daha güçlü bir ekip kurulması için çalışmalara şimdiden başladı.