Mahmutlarspor taraftarları ve Mahmutlar halkının en büyük hayallerinden birisi daha gerçeğe dönüşüyor. 5 ay içerisinde teslim edileceği belirtilen Mahmutlar Spor Merkezi’nin ilk betonu bugün döküldü. Dualarla yapılan ve pandemi nedeniyle kısıtlı kişinin katıldığı beton dökme töreni ile ilgili kulüpten bir açıklama yapıldı:

“Arazi tahsisinden yapım aşamasına kadar, gerek bizlerin, yönetim kurulumuzun, gerek kurumlarımızın, kurum emekçilerinizin çok büyük destek ve mücadelesi ile bugün Mahmutlar spor merkezi inşaatı temel betonu dökümünü, yönetim kurulumuz ve mahalle muhtarımız ile birlikte kurban kesimi ve dualarla gerçekleştirdik.

5 ay içerisinde teslim edilmesi beklenen tesissimizde, Allah çalışanlarımıza kaza bela vermesin, Allah devletimize zeval getirmesin. Zor şartlarda, Bakanlığımız, Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve tüm siyasi partilerimizin desteği ile, şuan için tek kalemde bölgemizde gerçekleştirilen en büyük bütçeli yatırıma emeği geçen herkese Mahmutlar gençliği ve geleceği adına teşekkür ediyoruz.

Mahmutlarımıza ve Mahmutlarsporumuza hayırlı olsun Alanya Belediyemizin bütçe desteği ile gerçekleştirilen tesis için Belediyemizin yapacağı tesis açılış programı ve pandemi sebebiyle geniş katılımlı bir program gerçekleştiremedik. Önümüzdeki günlerde Belediyemizin organize edeceği bu etkinlikte buluşmak dileğiyle."

Alanyaspor’da Hedef Mutlak Galibiyet! Fatih Tekke’nin Cezası Bitti Alanyaspor’da Hedef Mutlak Galibiyet! Fatih Tekke’nin Cezası Bitti