Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kestelspor’un başarılı forveti Mehmet Küçükdurmuş geçtiğimiz günlerde tüm dünyanın konuştuğu bir davranışa imza atmıştı. Tam gole giderken rakibinin sakatlandığını görerek topu dışarı atmıştı. Gol atma yerine rakibinin sakatlığı için sağlık görevlilerini oyuna davet eden Küçükdurmuş’un hareketi tüm dünyada geniş yankı bulmuştu.

Yaptığı fair-play hareketi ile gönülleri fetheden Mehmet Küçükdurmuş, Alanyaspor’a konuk oldu. Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Alanyasporlu futbolcularla tesislerde buluşan Mehmet Küçükdurmuş’a Alanyaspor forması hediye edildi. Başkan Çavuşoğlu gösterdiği fair-play örneğinden dolayı genç futbolcuya teşekkür etti.

Ziyaret hakkında konuşan başarılı forvet oyuncusu, “Beni kulübe davet edip onurlandıran, Alanyasporumuzun değerli başkanı sayın Hasan Çavuşoğlu’na, değerli futbolcularına ve yönetimine bu güzel düşünceleri, hediyesi ve daveti için çok teşekkür ederim. Alanyasporumuza bundan sonraki maçlarında canı gönülden başarılar dilerim. Bizler Kestelspor olarak Levent Başkanımızın önderliğinde Alanyamızı, Alanyasporumuzu örnek alarak en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.


Junior Fernanes, Mehmet Küçükdurmuş, Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Yacine Bammou