Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Alanya basınını Keyf-i Alâ Restoran’da ağırladı. 3. Lig’deki ikinci sezonuna yarın saat 16.00’da Milli Egemenlik Stadı’nda 76 Iğdır Belediyespor maçı ile başlayacak olan Kestelspor’un geçen sezonunu değerlendirip hedeflerini anlatan Kulüp Başkanı Uğur, ekonomik nedenlerden dolayı kısıtlı imkânlarla mücadele ettiklerini belirtti. Kısıtlı bir bütçe ile ayakta kalmanın zor olduğuna değinen Uğur, “4 milyon 576 bin TL ile bu takımı ligdeki ilk yılında 8’inci sırada tamamladık. Rakiplerin en kötüsü 7-8 milyon TL bütçeli. Bir oyuncularının bütçesi bizim takımın bir sezonluk bütçesi kadar olan takımlar var. Bu ekonomik koşullar altında hiçbir şahsı ikbal peşinde olmadan kulübümüzü en üst seviyelere çıkarmak için uğraşıyoruz.” dedi.

Alanya’da 24. Atatürk Halk Koşusu Ve Yarı Maratonu Tamamlandı Alanya’da 24. Atatürk Halk Koşusu Ve Yarı Maratonu Tamamlandı

Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin isim sponsorluğunun kendilerine ciddi katkı sağladığını ifade eden Uğur, destek için Alanya Başkent Hastaneleri Merkez Müdürü Cevahir Haberal’a, Başkent Hastaneleri Müdür Yardımcısı Mümtaz Soysal Alyıldız’a bir kez daha teşekkürlerini iletti. Başkent Üniversitesi’nin isim sponsorluğunun yanı sıra forma göğüs ve şort sponsorluğu da aldıklarını belirten Uğur, stadyum reklamları ile de kaynak sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Kahvaltıya katılan Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun da, Alanya basını olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.