Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor transferlere başladı. İç transferde bazı isimlerle yollarını ayıran, bazıları ile ise sözleşme yenileyen turuncu yeşilli camia sol kanata önemli bir ismi transfer etti. Davidson ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Davidson ilk açıklamasında, "Başta başkanımız olmak üzere transferde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Çok çalışıp bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim Alanyaspor’u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 

En son Portekiz’in Vit. Guimaraes takımında forma giyen Davidson Pereira bugün Alanyaspor tarafından resmen açıkladı. Oyuncunun kısa süre içerisinde Alanya’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

DAVİDSON PEREİRA KİMDİR?

29 yaşındaki Davidson Pereira aslen Brezilyalı. Futbola Brezilya’nın Porto takımında başlayan yıldız isim daha sonra aynı ülkede Galicia, Forteleza, Jacobina, Santa Rita ve Fluminense gibi takımlarda top koşturdu.

2015 yılında ise Protekiz’in Covilha takımına transfer oldu. Portekiz liginde de önemli başarılar kazanan Davidson Chavez ve Vit. Guimaraes formalarını da giydi.

Oyuncu geçtiğimiz yıl 44 maçta 10 gol ve 11 asist yaparak takımının en önemli isimlerinden birisi olmuştu. Sol kanat ve sol forvet oynayan Davidson kariyeri boyunca ise 202 maçta 38 gol ve 34 asist yapma başarısı gösterdi.