Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, Çotanak stadında Giresunspor’a idmanına katıldı. Tanrıseven, Alanya’daki Giresunspor taraftarlarından Turgay Meşe’nin gönderdiği Alanya muzu ve Alanya çileği ile Giresun Valisinin gönderdiği baklavayı sporculara ikram etti. Tanrıseven, şehir dışında olan Vali Enver Ünlü’nün takıma başarı dileklerini iletti.

Daha önce Birinci Ligde mücadele eden Diyarbakırspor’da Onursal Başkanlık yapan ve Kaymakam olduğu dönemde Alanyaspor’un Süper Lige çıkmasına destek veren Dr. Hasan Tanrıseven, sporcu ve teknik heyete hitaben şunları söyledi:

“GİRESUNSPOR’U GURURLA İZLİYORUZ”

Giresunspor bu yıl sadece TFF Birinci Ligde değil tüm liglere örnek bir başarı sergiliyor. 12 maçlık galibiyet serisiyle başarınızın tesadüf olmadığını gösterdiniz. Sizleri gururla izliyoruz. Sporcu arkadaşlarımı, Hocamız Hakan Keleş ve teknik heyeti, Kulüp Başkanımız Hakan Karaahmet ve yönetimini tebrik ediyorum.

TÜM TÜRKİYE SİZİ TAKİP EDİYOR

Sadece Giresun’da değil, tüm Türkiye’de Giresunspor’a gönül verenler sizi ilgi ve heyecanla takip ediyor. Eski görev yerim Alanya’daki Giresunlular ve sayıları 15 bini bulan Karadenizlilerin de gözleri üzerinizde. Sağ olsun Tur teknesi kaptanı Turgay Meşe sizler için organik muz ve çilek göndermiş. Alanya’daki taraftarlarımız “İnşallah takımımız Süper Lige çıkar. Sizleri seneye İnşallah Alanya’da tur tekneleri ile gezdirip en iyi şekilde misafir ederiz” diyor.

HER MAÇ FİNAL

Daha önce Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı yapan, Alanyaspor’un Süper Lige çıkmasına naçizane katkı sunan bir yönetici olarak şunu söyleyebilirim: Değerli arkadaşlar inanırsanız başarırsınız. Bizim görevimiz size destek olmak. Hakan Hoca zaten her türlü taktiği veriyor. Şurada 7 maçımız var. Her maçı final havasında görürsek, inanıyorum ki Sizler de Süper Lige çıkacaksınız. Bu sizin için bir taç olacak ama şehrimiz için de bir taç olacak. Çotanakları bir üst lige çıkarın, kenti uçurun. Size inanıyorum.

GİRESUN’UN SESİNİ DUYURUN

Burada Alanyaspor, Giresunspor’la beraber kalınca, Play-Off’a kaldı. Bir olumsuzluk, çıkamama endişesi vardı. Alanya’ya dönerken uçakta bir konuşma yaptım, “İnanırsanız başarırsınız, 3 maç sonra Süper Ligdeyiz” dedim. Bir coşku oldu, kent havaya girdi. Elbirliği ile Alanyaspor Süper Lige çıktı, halen de harikalar yaratıyor. Siz de aynısını ve daha iyisini yapabilirsiniz. Giresun’da inanılmaz bir taraftar kapasitesi var. Sadece Türkiye’de değil, Dünyada Giresunspor’un sesini duyurun. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah 5 maç sonra, olmazsa 7 maç sonra Süper Ligdeyiz.”

TANRISEVEN’İ ALKIŞLADILAR

Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’i konuşmasının bitiminde sporcular, Teknik Direktör Hakan Keleş ve yöneticiler alkışladı. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Tanrıseven’e “Elinize sağlık, ayağınıza sağlık. Çok düşüncelisiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Dr. Hasan Tanrıseven “Takımın moral ve motivasyonunu çok iyi gördüm. Giresunspor’a başarılar diliyorum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın” dedi. Tanrıseven’in ziyaretinde Giresunsporlu yöneticiler ve İl Gençlik Spor Müdürü Hasan Bulut da hazır bulundu.