Gazipaşa Belediyesi ve Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği içerisinde 14 Haziran Pazartesi Günü sabah saat 07.00’de Gazipaşa Belediyesi Halk Büfe yanında başlayacak olan sabah sporu etkinliği için hazırlıklar yapılmaya başlandı.

‘‘Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli’’

Sabah sporu etkinliğiyle ilgili konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz

 ‘‘ Spor yapmak sağlıklı bir yaşam için çok önemli. Salgın hastalık nedeniyle uzun süre evlerimizde kaldık. Hareketsiz bir yaşam hepimizi olumsuz etkiliyor. Bu olumsuzluklardan arınmak ve daha sağlıklı bir yaşam sürmek için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’müzle birlikte sabah sporu etkinliği düzenliyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Antrenörlerimiz ve müzik eşliğinde, Belediyemiz Halk Büfe yanında, Koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde hafta içi her sabah saat 7.00-8.00 arasında yapılacak olan ücretsiz etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz.’’ Sözleriyle tüm halkı sabah sporu etkinliğine davet etti.

Alanyaspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı Alanyaspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

‘‘Sporla sağlıklı Kal’’

Yapılacak olan spor etkinliğiyle ilgili açıklama yapan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş  ‘‘Sabah sporu, güne mutlu başlamak için çok önemli. Stresli dönemler yaşıyoruz. Hareket alanımız maalesef çok azaldı. Biz de bu dönemde sizlere daha güzel ve sağlıklı bir yaşam için Gazipaşa Belediyemizle iş birliği içinde ‘‘Sporla sağlıklı Kal’’ sloganıyla sabah sporu programı hazırladık. Uzman antrenörlerimiz eşliğinde yapılacak olan sabah sporu etkinliğimize herkesi bekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Gazipaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde, 14 Haziran- 1 Eylül arasında hafta içi her sabah ücretsiz olarak yapılacak olan etkinlik sonrasında, çarşı merkezine ücretsiz araç servisi yapılacağının bilgisini verdi.