Ligde üst üste Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa'yı en az 2 gol atarak mağlup eden Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Alanyaspor'a ise 2-0 mağlup oldu. Galatasaray'da hedef Süper Lig'de olduğu gibi kupada da işleri yoluna sokup adını yarı finale yazdırmak. Süper Lig'in flaş takımı Alanyaspor ise Galatasaray'ı saf dışı bırakıp bir üst tura yükselmek istiyor. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ilk maçın tersine bu karşılaşmada ideal 11'ini sahaya sürecek.

Süper Lig'de fırtına gibi esmeye başlayan ve son 3 maçında 10 gol atan Galatasaray, gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Aslan, çeyrek final etabı rövanş karşılaşmasında evinde Alanyaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'de üst üste 5. maçından da galip ayrılan Galatasaray, iyi gidişini kupada da sürdürmek istiyor. Aslan, ilk maçta alınan 2-0'lık mağlubiyeti tersine çevirmek için sahaya çıkacak.

SARACCHI YERİNE LINNES!

Galatasaray'da ligde Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmanın 3. dakikasında sakatlanan ve kenara gelen Saracchi'nin tedbir amaçlı bu karşılaşmada oynaması beklenmiyor. Fatih Terim, Alanyaspor maçı için beklerde Mariano ve Linnes'e forma şansı verecek.

DONK STOPERE GEÇECEK!

İlk maçta alınan 2-0'lık mağlubiyetin üzerine karşılaşmaya as takımı ile çıkmayı planlayan Fatih Terim, Ahmet Çalık'ı da kenara çekecek. Terim, stoper tandeminde Donk ve Marcao'yu oynatacak.

TAYLAN YERİNE EMRE AKBABA!

Alanyaspor ile oynanan ilk karşılaşmaya Lemina-Belhanda-Taylan orta sahası ile çıkan Fatih Terim, bu üçlüyü de değiştirecek. Lemina'nın yeniden forma giymesi beklenirken, Gabonlu yıldızın yanında Ömer Bayram ve önlerinde Emre Akbaba'nın oynaması bekleniyor.

KALE YENİDEN MUSLERA'NIN!

Alanyaspor ile oynanan ilk karşılaşmada kalede Okan Kocuk'a şans veren Fatih Terim, 2-0 kaybedilen mücadelede Okan'ın bariz bir hatasının olmamasına rağmen kaleyi bu maçta Muslera'ya emanet edecek.

FORVETE ADEM BÜYÜK!

Falcao ve Andone'nin yokluğunda gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Adem Büyük, bu karşılaşmada da Galatasaray'ın gol umudu olacak. Kasımpaşa maçında 2 kez gol sevinci yaşayan Adem, Alanyaspor maçında yedek oturmuş 62. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Çeyrek final ilk maçına forvette Onyekuru ile başlayan Galatasaray'da Fatih Terim, bu ismi kanatta kullanma kararı alırken, diğer kanatta ise Sekidika yerine Feghouli forma giyecek.