Zimbitlik Tesislerinde, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Mevlüthan Çavuşoğlu ve Kaleci Marafona ile görüşen tribüncüler adına açıklama yapan Uğur Veysel Okşar; “Bizler eski Tribüncüler olarak kulübümüzün yanındayız. Bu camiada şaibeye geçit yoktur. Taraftar iyi günde değil kötü günde belli olur. Yukarıdaki takımların kayıkçı kavgası bizi ilgilendirmiyor. Ne yazık ki satılmışlar sadece dışarıda değil içerde de var. Biz Başta Başkanımız olmak üzere Camiamızın yanındayız.” dedi.

Alanya’da Yamaç Paraşütü Akdeniz Bölgesi Hedef Yarışması Yapıldı Alanya’da Yamaç Paraşütü Akdeniz Bölgesi Hedef Yarışması Yapıldı

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise yaptığı açıklamada;”Bize eski tribüncülerin destek vermesi çok önemli. Her zaman desteğinizi hissetmek istiyoruz. Takımı ayakta tutmak, yaşatmak için her şeyi yapıyoruz, daha ne yapmamız gerekiyor bilemiyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Mevlüthan Çavuşoğlu ise yaptığı açıklamada; ”Bize her zaman güvendiniz, destek verdiniz. Bizim duruşumuz da, tavrımız da nettir. Bize moral verdiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

KAYNAK: Uğur Veysel Okşar