Fenerbahçe'de sezon başında büyük umutlarla göreve getirilen Erol Bulut'un alınan sonuçlar nedeniyle 25 Mart'ta görevine son verilmişti.

Sarı-Lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Fenerbahçe'mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut'a teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

Alanyaspor’da Hazırlıklar Tamam! Hedef Deplasmanda Galibiyet Alanyaspor’da Hazırlıklar Tamam! Hedef Deplasmanda Galibiyet

EROL BULUT İÇİN AEK İDDİASI

Futbolculuğu döneminde Yunanistan'da Olympiakos, Panionios, Volou ve OFI gibi kulüplerde forma giyen Erol Bulut için yeni bir iddia gündeme geldi.

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK'nın Erol Bulut'u yeni sezon için teknik direktör adayları arasına aldığı kaydedildi. Yunanistan'da yayın yapan Gazzetta'da yer alan haberde, AEK'nın 3 teknik direktör için takibe geçtiği aktarıldı. Bu isimler arasında 46 yaşındaki Bulut'un da olduğu vurgulandı.

SÖZLEŞMESİ HALA DURUYOR

Öte yandan Sarı-lacivertli kulüpten 25 Mart tarihinde ayrıldığı açıklanan Erol Bulut'un sözleşmesi henüz feshedilmedi.