ÖZEL HABER

Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor dün oynanan maçta Gaziantep ekibine 3-1 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Ligde oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet alan ve liderlik koltuğunu kaptıran Aytemiz Alanyaspor’da tepkiler Teknik Direktör Çağdaş Atan’a geldi. Bazı taraftarlar sosyal medyadan genç teknik adamı sert bir dille eleştirerek, istifaya davet ettiler.

Büyük bir çoğunluk ise Çağdaş Atan’a destek verdi. Sosyal medyadaki tepkilerin yersiz olduğunu belirten taraftarlar, “Hocamızı yedirmeyiz” diyerek, Çağdaş Atan’a destek verdiler.

ASLAN: İKİ ÜÇ MAÇTA YEDİRMEYİZ.

Alanyaspor’un taraftar gruplarından Şimşekler Lideri Fatih Aslan konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Çağdaş Atan’ın yanında olduklarını söyledi. Aslan açıklamasında, “Sezon başından itibaren bize sayısız sevinç yaşatan teknik direktörümüzü iki üç maçta yedirmeyiz. Sosyal medyada kendisine yapılan kötü yorumları görünce üzülüyoruz. Her takım düşüş yaşayabilir. Biz hocamızın ekibi ile birlikte bu süreci aşacağına inanıyoruz. Tüm Alanya olarak, takımımıza güvenmeli ve destek vermeliyiz.” dedi.

GÜNEY: NEYİ ELEŞTİRECEĞİZ?

Bir diğer taraftar grubu lideri Hilmi Güney’de Çağdaş Atan’a destek vererek, “Sezon başı eleştirmek için bekleyenlere gün doğdu.Neyi Eleştireceğiz? 40 yaşında hayatında ilk defa teknik direktör olmuş bir adamın takımının ligin başından beri lider oluşunu mu? Neyi eleştireceğiz? Sezon başından bu yana bütün istatistikleri alt üst etmesini mi? Neyi eleştireceğiz? Ligin büyütülmüş takımlarını deplasmanda ve içeride yendiğini mi? Evet, gönül ister ki her maç kazanılsın! Unutmayın, biz Alanyasporluyuz. Biz bu ligin en mütevazı takımıyız. Ne yapalım yani maç kaybettik diye nankör mü olalım? İnkâr mı edelim bu güzel insanın bize yaşattığı sevinçleri? Unutmayalım bizim çizgimiz Alanyaspor çizgisidir. Bu çizgimizde gündelik sorunlara göre değişmez. Şahsım ve Yörük Taraftar Grubu ailesi olarak yanındayız Çağdaş Hocam, yanındayız takım.” ifadelerini kullandı.

YÜCE: BU ŞEHRİ UMUDU ÇAĞDAŞ ATAN.

Yeni kurulan Turuncu Cephe lideri Umut Yüce’de yaptığı bir paylaşımda, “İyi gününde kötü gününde hep beraberiz. Her zamankinden daha yüksek sesle bu şehrin umudu Çağdaş Atan !” dedi.

DÜŞÜNCELİ: İYİ GÜN DOSTLARI…

Alanyaspor Kale Arkası Taraftar Grubu Lideri Muhittin Deniz Düşünceli sert bir üslupla eleştirilere yanıt vererek, “Bakıyorum da yine hocalar, yöneticiler, futbolcular iş başında. İyi gün dostları sokak lambası gibisiniz kime yandığınız belirsiz.” dedi.