Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan bugün bir basın açıklaması yaparak ilk yarıyı değerlendirdi. Teknik Adam Çağdaş Atan değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

 “Benim ilk teknik direktörlük deneyimim. Alanyaspor’la da daha önce çalışmıştık. Burada birbirimizi iyi tanıyoruz. Ve takım yapısını da bildiğim için lige güzel bir başladık. Takıma yeni katılan transferlerimiz bize olumlu cevaplar verdiler. İyi bir takım olduk ve iyi bir oyun oynamaya başladık. Zaten felsefemiz; iyi oyundu. Oyuna hâkim olabilmek, oyuna hükmedebilmekti. Bunu da gerçekleştirdik.

“ÇÖZÜMÜ GEÇTE OLSA BULDUK”

Tabi ilk 10 haftayla ikinci 10 haftayı ayrı değerlendirmek lazım; onuncu haftadan sonra rakiplerin bize karşı oyunları daha da sertleşmeye başladı haklı olarak. İyi pas oyunu ve iyi hücumlar gerçekleştirdik. Ondan sonra daha sıkı savunmalarla karşılaştık. Bunun çözümünü çok erken bulamadık ama, son iki, üç haftadır özellikle son üç maçtır geriye düşmemize rağmen kapalı savunmalara hücum etmemize rağmen bunun çözümünü bulduğumuzu düşünüyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. İnşallah bu şekilde devam ederiz.

“UMARIM ZİRVEDE KALIRIZ”

Geneline bakarsak 34 puan lig beşinciliği var. Hem yeni başlamış bir teknik direktör olarak, hem yeni oluşmuş bir takım olarak hem de yeni oynadığımız oyun itibariyle bence bulunduğumuz pozisyon gayet iyi. 6-7 puan daha alabilir ve yukarıya daha sıkı tutunabilirdik ama bulunduğumuz pozisyon bizi mutsuz etmiyor. Önümüzde 20 maç daha var. Kupa var orada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Umarım zirvede kalırız ve iyi futbol oynamaya devam ederiz. İzleyenler Alanyaspor’u izlemekten zevk aldıklarını söylüyorlar bu da bizi mutlu ediyor.”