Alanyaspor'da Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Rakiplerini birer birer kupanın dışına iten Turuncu-Yeşilliler, bu kez Galatasaray karşısında tur arayacak. Geçen sene de çeyrek finalde eşleşen iki ekipten turu geçen Alanyaspor, aynı başarıyı elde etmek için ter dökecek. Pandemi sebebiyle tek maçlık eleminasyon sistemine göre oynanacak mücadeleyi kazanan taraf adını son 4 takım arasına yazdıracak. Türk Telekom Stadyumu'nun ev sahipliğindeki mücadele, 20.45'te başlayacak.

13. RANDEVU

Geçen rakibiyle Türkiye Kupası'nda oynadığı ilk maçı 2-0 kazanan ve rövanşı 3-1 kaybederek tur atlayan Alanyaspor, bu kez 13. kez Sarı-Kırmızılılarla karşı karşıya gelecek. Geride kalan 12 mücadelenin 8'ini Galatasaray kazanırken, Alanyaspor ise 3 kez güldü, 1 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

SİVASSPOR YA DA ANTALYASPOR

Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki randevuda kazanan takım, Sivasspor - Antalyaspor eşleşmesinin galibiyle final mücadelesine çıkacak. Geçen sezon da aynı turda aynı şekilde eşleşen ekiplerden Antalyaspor ile Alanyaspor yarı finale yükselen ekipler olmuştu.

  Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mehmet Kısal, Mustafa Savranlar

Galatasaray

Teknik Direktör: Fatih Terim

Okan Kocuk

Yedlin

Emre Taşdemir

Luyindama

Donk

Taylan Antalyalı   

Onyekuru

Belhanda   

Emre Kılınç

Arda Turan

Mohamed

Alanyaspor

Marafona   

Juanfran

Caulker

Tzavellas

Moubandje   

Efecan Karaca

Salih Uçan   

Berkan Kutlu

Siopis 

Davidson  

Babacar

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

Saat: 20.45
Stadyum: Türk Telekom Stadyumu
Yayıncı: A Spor