Süper Lig'in ilk yarısında İstanbul Ali Sami Yen Stadyumu'nda 2-1'lik skor ile yendiği Galatasaray'ı, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında da deplasmanda 3-2'lik skor ile yenen Aytemiz Alanyaspor Süper ligin 25. haftasında bugün saat 19.00'da Oba Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk edecek. Turuncu-Yeşilli temsilcimiz, İstanbul temsilcisini yenip, bu sezon üçüncü kez galibiyetle ayrılmayı planlıyor

Zorbay Küçük, Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan'dan oluşan hakem triosunun yöneteceği müsabaka öncesi Aytemiz Alanyaspor'un eksik oyuncusu bulunmuyor. Efecan Karaca ve Adam Bareiro'nın ise sarı kart sınırında olduğu bildirildi.

GALATASARAY AVERAJLA LİDER

Ligde geride kalan 25 haftalık bölümde 24 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenildi yaşadı. Galatasaray, topladığı 51 puanla haftaya Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin önünde averajla lider girdi.

ALANYASPOR, 5'NCİ SIRADA

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde iyi bir sezon geçiren turuncu-yeşilli takım ise 24 müsabakada 12 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgiyle 42 puan topladı. Alanya temsilcisi, 26. hafta öncesinde 5. sırada yer buldu.